FOTBAL  »  LIGA 2  »  CONCORDIA CHIAJNA

EXCLUSIV E oficial » Erik Lincar a semnat cu Concordia Chiajna » Cine face parte din staff

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 octombrie 2019 10:53

Erik Lincar (41 de ani) a semnat astăzi cu Concordia Chiajna, după despărțirea de liderul Ligii 2, Turris Turnu Măgurele.  

Acesta îi va avea în staff pe Viorel Domocoș (44 de ani), antrenor secund, și Florin Matache (37 de ani), antrenor cu portarii. 

UPDATE 11:00: Clubul ilfovean l-a prezentat oficial pe Erik Lincar pe pagina de Facebook.

Antrenorul a mai pregătit-o pe Concordia Chiajna din postura de antrenor secund al lui Marius Baciu (44 de ani), în sezonul 2015-2016. 

Erik Lincar preia echipa de pe locul 11 în Liga 2, după ce conducerea a hotărât să se despartă de Laurențiu Diniță (44 de ani). „Este decizia conducerii și vine ca urmare a rezultatelor”, a declarat Laurențiu Diniță, pentru GSP.ro, după remiza cu Metaloglobus, scor 1-1, din cadrul etapei a zecea. 

În locul său la Turris, Erik Lincar l-a lăsat pe Florin Bratu (39 de ani), antrenor care revine în Liga 2 după experiența din sezonul trecut cu Aerostar Bacău, echipă alături de care a retrogradat și care a debutat ieri pe banca teleormănenilor, scor 2-1 în fața Gloriei Buzău.

15 victorii consecutivea adunat Erik Lincar cu Turris Turnu Măgurele și 17 meciuri fără eșec în Liga 3, Liga 2 și Cupa României

VEZI ȘI:

TURRIS - GLORIA BUZĂU 2-1 // Florin Bratu, optimist după debutul la Turris: „Îmi lipsea adrenalina!” + ce i-a spus lui Cristi Bud

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează