FOTBAL  »  LIGA 2  »  CONCORDIA CHIAJNA

EXCLUSIV Laurențiu Diniță pleacă de la Concordia Chiajna: „E decizia conducerii”

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 octombrie 2019 18:05

Laurențiu Diniță (44 de ani) o va părăsi pe Concordia Chiajna, echipa de pe locul 11 în clasamentul Ligii 2.  

Ilfovenii au remizat cu Metaloglobus București, scor 1-1, în cadrul etapei a zecea din Liga 2, iar antrenorul Concordiei și-a anunțat jucătorii ca va înceta colaborarea cu echipa retrogradată din Liga 1 în vara acestui an.  

„Luni ne vom întâlni să purtăm o discuție, să stabilim ce este mai bine pentru club, dar în proporție de 99% voi pleca. Este decizia conducerii și vine ca urmare a rezultatelor”, a declarat Laurențiu Diniță, pentru GSP.ro.  

3 victorii, 4 egaluri și 3 înfrângeria înregistrat Concordia Chiajna în acest sezon al Ligii 2, cu Laurențiu Diniță pe banca tehnică

În Cupa României, Concordia Chiajna a eliminat-o pe CSA Steaua în prelungiri, scor 2-1, dar nu a putut trece de fosta adversară din Liga 1, FC Voluntari, scor 2-3.   

Laurențiu Diniță a mai antrenat ACS Berceni, Dinamo II, CS Balotești și juniorii lui Dinamo din postura de antrenor principal. Pe Concordia Chiajna a preluat-o în luna iunie a acestui an. 

Este al doilea antrenor care se desparte de echipa sa în această săptămână, în Liga 2, după Erik Lincar (40 de ani), care a decis să își încheie conturile cu liderul Turris Turnu Măgurele. 

VEZI ȘI:

CSM REȘIȚA - ACS VIITORUL TG. JIU 1-7 // Rezultat neverosimil în Liga 2: erau favoriți la pariuri, dar au sfârșit prin a încasa 7 goluri :O

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează