FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGAB.RO

Falub: "Pînă acum era spectacol la fiecare meci al Iaşiului?

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 noiembrie 2010 00:00

Antrenorul CSMU Politehnica a recunoscut ca echipa nu a evoluat deloc de la venirea sa in Copou, subliniind ca importante sint punctele.

"Am obtinut o victorie chinuita in fata ultimei clasate. Importante ramin punctele, nu calitatea jocului. Nu pot sa am explicatii legate de modul in care am jucat. Pot fi probleme legate de personalitate ori de alta natura. Sint nemultumit in primul rind de ritmul de joc. Asa cum am spus, nu am venit sa fac revolutie, ci sa aduc o evolutie in jocul echipei. Aceasta nu a aparut insa" a spus tehnicianul.

Usor iritat de unele intrebari, Falub a continuat: "Pina acum era spectacol la fiecare meci al Iasiului? Sint multumit ca macar baietii au vrut. In ceea ce-l priveste pe antrenorul Silvaniei, care s-a referit la jocul nostru, ii multumesc. Este un fin observator de a vazut defectele noastre. Nu le-a vazut insa si pe ale lor, de i-am batut! In ceea ce priveste penaltiul pe care oaspetii sustin ca l-au avut, nu comentez".

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează