FOTBAL  »  LIGA 2  »  DEMISIE

Și-a dat demisia la 24 de ore după CSA Steaua - FC Argeș: „Nu pot să trec peste ce s-a întâmplat”

FC Argeș a fost surclasată joi în Ghencea / Sursă foto: Facebook@ Steaua București
FC Argeș a fost surclasată joi în Ghencea / Sursă foto: Facebook@ Steaua București

Articol de - Publicat sambata, 07 octombrie 2023 08:16 / Actualizat sambata, 07 octombrie 2023 08:26

Eugen Beza și-a dat demisia de la FC Argeș. Tehnicianul care îi pregătise pe alb-violeți după demiterea lui Alexandru Pelici a făcut publică decizia vineri seara. Motivul invocat de el? Prestația elevilor săi din meciul cu Steaua, pierdut joi cu 1-3 în Ghencea.

Sibianul Eugen Beza, 45 de ani, a fost unul dintre „secunzii” lui Alexandru Pelici în momentul în care acesta fusese numit la Pitești, în luna iunie. 

El a devenit „interimar” după demiterea lui Pelici și, după seria de patru meciuri fără eșec din Liga 2, clubul lăsase de înțeles că va merge în continuare pe mâna lui. Totul s-a schimbat după prestația mediocră a piteștenilor din partida cu Steaua. 

Eugen Beza a spus vineri seară că părăsește funcția și că „nu poate trece peste prestația echipei din Ghencea”.

S-a mai stins un „cangur” » A murit Dorel Zamfir, fostul mijlocaș de la Dinamo, Steaua și FC Argeș
DECES
S-a mai stins un „cangur” » A murit Dorel Zamfir, fostul mijlocaș de la Dinamo, Steaua și FC Argeș

Eugen Beza și-a anunțat plecarea de la FC Argeș: „Nu pot să trec peste ce s-a întâmplat”

Nu pot să trec peste ce s-a întâmplat ieri (n.r. - joi) la meciul cu Steaua, echipa nu pierduse de câteva etape, am jucat bine cu Șelimbăr, am câștigat clar la Alexandria și cu Dej, dar eu simt că poate e nevoie de altcineva. 

Am venit aici cu inima împăcată, m-am atașat de FC Argeș, n-am ce să-i reproșez domnului primar de la Pitești, a fost alături de mine. Pur și simplu, mi-e greu să trec peste prestația noastră din meciul cu Steaua”, a afirmat Eugen Beza vineri seara, la Sport Total FM. 

Și-a dat demisia la 24 de ore după CSA Steaua - FC Argeș: „Nu pot să trec peste ce s-a întâmplat”
Eugen Beza și-a anunțat plecarea de la „vulturii violeți” / Captură FC Argeș TV

Până la ora publicării articolului, clubul n-a făcut un anunț oficial în privința plecării lui Beza.

Retrogradată din Superligă la finalul sezonului trecut, Argeșul n-o duce bine nici la „matineu”. E pe locul 10, în afara play-off-ului, cu doar două victorii acumulate în primele nouă etape din Liga 2.

Clubul are un an marcat de eșecuri pe linie. Echipa a „picat” în liga secundă sub comanda lui Bogdan Vintilă, după „barajul cu Dinamo”, la capătul unui sezon în care la cârma echipei s-au mai aflat doi antrenori, Prepeliță și Croitoru. 

Situația nu s-a îmbunătățit nici în Liga 2, chiar dacă echipa a efectuat o campanie masivă de achiziții, peste 15 jucători fiind aduși în Trivale în vară.

VIDEO „Bătrânul” stadion din Pitești va ajunge la pământ! Primul buldozer a ajuns în „Trivale”

Citește și alte știri de actualitate: 

UPDATE Omul care a susținut echipa în Superligă, prins în flagrant când restituia 10.000 de euro dintr-o mită » DNA l-a arestat preventiv pentru 30 de zile

VIDEO Daniel Oprița a anunțat când pleacă de la Steaua: „O să ne strângem mâna” + „În vară am avut ofertă din Liga 1, mă înțelesesem, dar nu am fost lăsat să plec”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (12)
Catalynn_9
Catalynn_9  •  08 Octombrie 2023, 16:47
Postat de Heiheiargesul1987 pe 08 Octombrie 2023, 12:54

Si chiar asa, cand a retrogradat Steaua? (daca tot adusesi vorba). O alta intrebare : la autogolul lui Banel Nicolita cu ce echipa tineai si cum considerai atunci ca se numeste? Inca o intrebare : Dar cu Middlesbrough? Ipocriti mai sunteti unii.

Steaua nu a retrogradat ci pur și simplu a închis secția iar locul în L1 a fost preluat de AFC și apoi complet ilegal de către FC Fcsb! Tii minte cum spunea Mitica ca l-a ajutat pe ne-a jjijji sa *** Steaua, nu!? Fix la asta se referea! Nu vorbesc in numele altora, insa pt mine Steaua a încetat să mai existe când ne-a jjijji s-a proclamat “patron”. Da, am ținut cu echipa respectivă nu pt ca era Steaua ci pt ca era din România. Am ținut și țin și acum cu toate echipele de la noi, inclusiv Sepsi, însă din 2016 FC Fcsb este o echipa care vreau sa piardă absolut orice meci, indiferent de adversar, poate fi și amical! Până de curând, pt Nicolita mi-a părut rău ca om, însă … mi-a trecut! :-)))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  08 Octombrie 2023, 12:56
Postat de 19sevilla86 pe 07 Octombrie 2023, 11:40

1. Beza aiureaza pt ca FC Argeș nu a jucat cu Steaua ci cu caricatura fotbalistică produsă in 2017 de UM02301, al cărui nume este CSA “steaua”, deci Cazarma Stalinistă a Armatei “steaua”, unica echipa militară din fotbalul profesionist mondial! 2. E greu sa te mobilizezi și sa joci intr-o cazarma sportiva, o anomalie înființata de armata roșie in toate tarile ocupate de URSS, CSA fiind ultima rămasă in UE, in democrație! Cum sa mai joci fotbal profesionist in sec.XXI împotriva unei echipe militare pe un stadion din incinta unei cazarmi sportive sovietoide! Așa ceva nu mai este posibil nicăieri pe mapamond!

Bravo! Felicitari! Mai sunt si oameni normali pe aici!

Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  08 Octombrie 2023, 12:54
Postat de Catalynn_9 pe 07 Octombrie 2023, 13:24

A zis, da’ nu știi tu! Nu mă crezi!? Ai aici fcsbisti cu intelect de bizon care îți pot confirma: populația a ales primarul musai să le facă echipa “profesionistă” de fotbal (am pus ghilimele pt ca societatea “privata” este un SA unde sunt acționare societatea de apă și cea de salubrizare :-))) ). Acum ce voiai, să te anunțe primarul pe tine personal!? Păi ce pe ei i-a anunțat cineva ca FC Fcsb nu mai era Steaua!? Ei și astăzi te vor întreba tălâmb: da’ când a retrogradat Steaua!? :-))) PS1: Si noi l-am ales pe Nicușor pt a avea Cristina salariu mare, nu ne trebuie apă caldă și alte fleacuri din astea. PS2: acesta este desigur un pamflet.

Si chiar asa, cand a retrogradat Steaua? (daca tot adusesi vorba). O alta intrebare : la autogolul lui Banel Nicolita cu ce echipa tineai si cum considerai atunci ca se numeste? Inca o intrebare : Dar cu Middlesbrough? Ipocriti mai sunteti unii.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează