FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA

OFICIAL // FOTO FC U Craiova 1948 are antrenor! A venit și Bornescu team manager

FC U Craiova, echipa de pe locul 2 în Liga 2, are o nouă conducere. Mircea Bornescu (40 de ani) este noul team-manager, iar Eugen Trică (44 de ani) preia postul de antrenor de la Ovidiu Stângă (48 de ani).
FC U Craiova, echipa de pe locul 2 în Liga 2, are o nouă conducere. Mircea Bornescu (40 de ani) este noul team-manager, iar Eugen Trică (44 de ani) preia postul de antrenor de la Ovidiu Stângă (48 de ani).

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 martie 2021 22:37 / Actualizat duminica, 14 martie 2021 01:17

FC U Craiova, echipa de pe locul 2 în Liga 2, are o nouă conducere. Mircea Bornescu (40 de ani) este noul team manager, iar Eugen Trică (44 de ani) preia postul de antrenor de la Ovidiu Stângă (48 de ani). 

Portar la FC U Craiova între 2005 și 2009, Mircea Bornescu a fost dorit de suporteri în conducerea clubului. Fostul jucător a negociat dur, dar a acceptat în cele din urmă oferta. El vine la Craiova odată cu noul antrenor, în persoana lui Eugen Trică. Acesta este omul care a reușit promovarea în Liga 2 cu oltenii. Între timp a mai pregătit-o pe Turris, retrasă definitiv din liga secundă.

Trică și Bornescu, numele noi de la Craiova

FC U Craiova 1948 a făcut anunțul oficial în această seară, prin intermediul paginii oficiale de Facebook: „FC UNIVERSITATEA CRAIOVA 1948 are o nouă conducere! Eugen Trică se întoarce pe banca Științei, iar Mircea Bornescu va fi team managerul echipei!”.

OFICIAL // FOTO FC U Craiova 1948 are antrenor! A venit și Bornescu team manager
Bornescu, Mititelu Jr. și Trică / FOTO: facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL

Clasament Liga 2: 

Mititelu Jr. acuză legăturile nefirești din justiție: „Procuroarea de caz l-a ajutat pe fratele penal al judecătorului care l-a condamnat pe tata!”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

Laurențiu Reghecampf, implicat în negocierile pentru un club din Liga 2!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (62)
605586387036014
John Hardley  •  14 Martie 2021, 20:32

SHOW MUST GO ON... nanananana SHOW MUST GO ON!!!! Circul familiei Mititelu continuă. Acum în rolurile principale TRICA... nananana SHOW MUST GO ON...

george_br
george_br  •  14 Martie 2021, 13:03

Cu discursul asta s-a intors acasa Eugen Trica... Bine-ai revenit, Eugene, ne-ai lipsit mult! Sa fie intr-un ceas bun!

george_br
george_br  •  14 Martie 2021, 13:00

"Aici este Universitatea Craiova, iar toți băieții trebuie să fie conștienți în ce vestiar sunt și o să vedeți că vom reuși împreună ceea ce își doresc toți iubitorii Științei. Eu îi cunosc foarte bine pe băieți, iar ei mă cunosc pe mine la fel de bine. Trebuie să formăm cu toți o adevărată familie și vă mai spun încă o dată că împreună vom reuși. Ne strângem cu toți sub steagul Peluzei Sud 97 și îi dăm drumul la luptă. Am mare încredere în acești băieți ai mei."

Vezi toate comentariile (62)
Comentează