FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Florin Răducioiu vrea să o dea în judecată pe Dinamo: „Am vorbit cu avocatul!” » Câți bani ar avea de primit

Florin Răducioiu
Florin Răducioiu

Articol de GSP - Publicat marti, 02 august 2022 21:51 / Actualizat miercuri, 03 august 2022 00:12

Florin Răducioiu, fostul director sportiv al lui Dinamo, își cere banii restanți pentru perioada în care a activat în „Ștefan cel Mare”.

Răducioiu a plecat de la Dinamo la mijlocul lunii iulie, după ce administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu i-a cerut să-și diminueze salariul la 500 de euro pe lună. Acum, acesta anunță că nu și-a primit banii în ultimele două luni de contract și se pregătește să-i obțină în instanță.

Dinamo a oficializat astăzi 5 mutări » Cum va arăta echipa de start cu Progresul Spartac
DINAMO
Dinamo a oficializat astăzi 5 mutări » Cum va arăta echipa de start cu Progresul Spartac

„Am demisionat acum 3 săptămâni. Nu am plecat cu salariul la zi, am vorbit cu avocatul meu și vom vedea ce vom face în ceea ce privește restanțele salariale. E vorba de două luni și jumătate. O sumă aparent mică, știți foarte bine că am venit aproape pe nimic la Dinamo. 

Nu mai contează acum. Sunt dispus să îmi recuperez banii, mi se pare normal. Am lucrat pentru banii ăștia și nu văd de ce aș renunța la ei”, a declarat Răducioiu la Orange Sport.

Florin Răducioiu ar avea de recuperat de la Dinamo în jur de 4.500 de euro.

Ce înseamnă Răducioiu pentru Dinamo

  • a fost 13 ani în curtea clubului, ca fotbalist: între 1978 și 1986 la juniori, între 1986 și 1990 la seniori, apoi încă un sezon, în 2000-2001
  • a câștigat 3 trofee: titlul în 1990 și două Cupe ale României (1986, 1990)
  • a disputat sfert și semifinală de Cupa Cupelor la finalul anilor '90
  • a participat la Mondialul din 1990 din postura de fotbalist al lui Dinamo

VIDEO Cum plănuiește Vlad Iacob să aducă sponsori la Dinamo + relația cu fanii în acest moment

Citește și alte știri despre Dinamo: 

De ce continuă Dinamo cu stema cu cei doi „câini” » Care sunt detaliile legate de înțelegerea cu Nicolae Badea
DINAMO
De ce continuă Dinamo cu stema cu cei doi „câini” » Care sunt detaliile legate de înțelegerea cu Nicolae Badea
Întâi titular, apoi face majoratul » Cine va apăra poarta lui Dinamo la primul meci din Liga 2
DINAMO
Întâi titular, apoi face majoratul » Cine va apăra poarta lui Dinamo la primul meci din Liga 2

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
istet10
istet10  •  03 August 2022, 17:49
Postat de dobrin pe 03 August 2022, 05:52

Atunci sa puna mana de la mana DDB-ul sa stranga 3000 de euro sau 4500 cat o fi, sa-i... come se dice... sa-i repereze onoarea lui Raducioiu...

Sa puna. Ca bine zici. Poate asa invata si aia ce inseamna un contract.

istet10
istet10  •  03 August 2022, 17:47
Postat de cpt.ahab pe 03 August 2022, 09:14

Rău a putut ajunge și Răducioiu! Eu înțeleg că ai ce ai cu Zăvăleanu, dar să dai clubul care te-a crescut în judecată pentru 4500 de euro, știind că banii ăștia îi vor aduna suporterii, unii dintre ei chiar amărâți, dar cu inimă mare?! Când alți jucători, care nu se pretind legende ale clubului, au renunțat la sume mult mai mari, doar pt. a ajuta?! Chiar așa, Florine?! Aici ai ajuns?! Nu vrei ca DDB-ul să facă un program și pentru tine, să te ajute să-ți duci zilele?! Ce-ați făcut voi, gloriile lu'Pește, pentru a ajuta clubul să nu ajungă aici?! V-ați dat cu toții la o parte și ați criticat de pe margine. Iar când v-ați implicat, mai bine n-ați fi făcut-o. Rușinea aia de Mircea Lucescu este cel mai bun exemplu în acest sens. N-a mișcat un deget. Iar tu ai fost copilul lui de suflet. Se vede.

Spui despre suporteri :"unii dintre ei chiar amărâți, dar cu inimă mare". De ce nu spui tot. Adica ca in acelasi timp au minte putina. Asa oameni au pretentia sa fie respectati? Comentezi gestul lui Raducioiu. Dar de ce nu comentezi principalul vinovat: Zavaleanu? De ce nu compari veniturile celor doi?

istet10
istet10  •  03 August 2022, 17:43
Postat de vanbasten_85 pe 03 August 2022, 00:00

Cum te poti comporta cu unul care atunci cand ai nevoie de el dispare alaturi de Muresan de nu mai stie nici naiba de el in momentele grele?Ce reactie a avut, in calitate de director sportiv cand un jucator al lui Dinamo, Gradinaru a fost eliminat(unic in istoria fotbalului) pentru o injuratura adusa portarului advers care venea cu pumnii ridicati amenintatori spre el de an ajuns sa jucam fara un jucator de baza in meciul tur din baraj?Ce reactie a avut la adresa arbitrajului in general?Ce jucatori a adus la Dinamo?In afara de francez? Voi nu intelegeti ca ne-am saturat de gloriile astea care au fost majoritatea pe interes? Daca stia ca nu e platit de ce insista la Zavaleanu sa ramana in club?

Pai nu "stia" ca nu va fi platit. A avut supriza neplacuta sa afle. Nu era treaba lui sa discute calitatea arbitrajului, cum nu ar fi a nici unui oficial. Nu-i iaua apararea ca nu-s dinamovist, dar singurul jucator care a jucat ceva era frantuzul lui. Restul au fost adusi de Muresan, Rednic , ...

Vezi toate comentariile (34)
Comentează