FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ

FOTO / Basso, prezentat oficial: "Vreau să joc cu Universitatea în prima ligă"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 februarie 2010 00:00

Fundaşul Josias Basso (21 de ani) a fost prezentat oficial, astăzi, de către managerul general, Viorel Hizo

"Primele informaţii de la Universitatea Cluj le am de la Gabriel Machado (atacantul brazilian al lui U - n.n.), el m-a pus în temă cu tot ce aveam nevoie să ştiu. Nu consider că este un pas înapoi faptul că am venit din Italia. Dimpotrivă, Universitatea îşi doreşte să joace în prima ligă şi vreau să particip la acest proiect", a comentat Basso care a primit tricoul cu numărul 3 din partea lui Hizo.

"Este un fundaş central pe care mi l-am dorit foarte mult. Sînt adeptul jucătorilor de gabarit, pentru că în fotbalul modern nu poţi să ai fundaşi de 1,80, exepţie făcînd doar Canavaro. M-am documentat din foarte multe părţi asupra calităţilor sale, de la prieteni din Italia. Sper să joace la fel de bine, pe cît de chipeş este", s-a amuzat Hizo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  05 Februarie 2010, 16:12

Bravo STIINTA, Haide UNIVERSITATEA ! Pentru amintirile minunate pe care le avem împreuna, noi suporterii lui U Cluj nu uitam niciodata Craiova MAXIMA si tot ceea ce a însemnat ea pentru fotbalul românesc. Mult succes in returul campionatului si pentru voi.

 •  05 Februarie 2010, 15:26

bravo lor ca isi fac echipa si stadion. ne vedem la anul in Liga 1. HAIDE "U"NIVERSITATIILE! SPIRITUL UNIVERSITAR NU MOARE NICIODATA!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează