FOTBAL  »  LIGA 2  »  "U" CLUJ

Hizo s-a certat cu Cojocnean şi l-a lăsat în aeroport! :O

Articol de GSP - Publicat marti, 09 februarie 2010 00:00

"Dulăul" Hizo a avut o altercaţie verbală cu mijlocaşul Sebastian Cojocnean, pe care nu l-a mai luat în Antalya

Viorel Hizo nu face concesii la Universitatea! Managerul "şepcilor roşii" a transmis un semnal de autoritate echipei, înaintea plecării în stagiul din Antalya. Surse de încredere susţin că mijlocaşul Sebastian Cojocnean a avut o dispută verbală mai aprinsă cu mangerul lui U. Cluj. "Dulăul" i-a reproşat lui Cojocnean că nu este serios în pregătire şi că nu mai poate continua cu comportamentul acesta.

În replică, mijlocaşul "studenţilor" i-ar fi strigat lui Hizo: "Nici eu nu sînt foarte mulţumit de metodele tale!". Managerul Hizo a amendat imediat tupeul lui Cojocnean, pe care l-a informat că este exclus din lot şi că nu va mai face deplasarea în Antalya.


Încă un brazilian la "U"
Viorel Hizo îl va testa, astăzi, în amicalul cu Dinamo Bucureşti din Antalya (ora 11.00, GSP TV), pe mijlocaşul central Reinaldo da Silva (25 de ani). Reinaldo este jucătorul lui Palmeiras, însă a fost împrumutat ultima dată în prima ligă suedeză, la Kalmar FF. Cele două părţi au ajuns deja la un acord, însă Hizo a solicitat să-l vadă neapărat într-un meci.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (1)
 •  09 Februarie 2010, 10:45

Foarte bine.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează