FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Interviu cu unul dintre cei mai importanți jucători din istoria Rapidului » A povestit cum a vrut să se întoarcă la echipă după 7 zile de la transfer

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 aprilie 2017 13:12

Adrian Iencsi, fost căpitan la Rapid și unul dintre cei mai importanți jucători din ulimii ani ai giuleștenilor, a vorbit despre perioada petrecută la echipa alb-vișinie.

Iencsi, dublu campion cu Rapid, a acordat un interviu pentru site-ul 1923.ro și a vorbit despre perioada petrecută în Giulești și despre cum a vrut să revină la Rapid după 1 săptămână în Rusia.

"Rapid reprezintă și în acest moment ceva special în sufletul meu. Sunt mândru că am ajuns să joc la această echipă şi să fiu respectat de toţi iubitorii Rapidului. Aveam să port apoi banderola timp de 4 ani, între 2000-2004. A fost perioada în care am obţinut nişte trofee foarte importante. Era o responsabilitate imensă să fiu căpitanul echipei Rapid.

Am cucerit două campionate din cele trei din întreaga istorie rapidistă. Dar pe lângă cele două titluri, am mai adăugat în palmares două Cupe și trei Supercupe ale României", a spus Ienci pentru 1923.ro.

...despre cum a vrut să revină la Rapid: "După semnarea contractului cu Spartak, am stat o săptămână şi m-am decis să mă întorc în Giulești. Îmi era foarte dor de casă şi de Rapid. Atunci i-am telefonat lui Giovani Becali, preşedintele Rapidului, şi i-am propus să mă întorc acasă și că accept să joc un an fără salariu, să câștig doar din prime. Evident că m-a refuzat. În final am înţeles că n-aveam cum să mă întorc, fiindcă se semnase un contract. Dar după un an am ajuns să mă obişnuiesc cu Moscova și am petrecut trei ani frumoşi", a adăugat fostul fundaș.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează