FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Ioan Andone e sceptic în privința noilor șefi ai lui Dinamo: „Ce încredere să am în Voicu și Nicolescu? Știți ce vor să facă?”

Ioan Andone, fost mare jucător și antrenor la Dinamo, nu are încredere în Eugen Voicu și Andrei Nicoelscu, noi acționari ai clubului din „Ștefan cel Mare”.
Ioan Andone, fost mare jucător și antrenor la Dinamo, nu are încredere în Eugen Voicu și Andrei Nicoelscu, noi acționari ai clubului din „Ștefan cel Mare”.

Articol de - Publicat vineri, 14 aprilie 2023 17:28 / Actualizat vineri, 14 aprilie 2023 22:13

Ioan Andone, fost mare jucător și antrenor la Dinamo, nu are încredere în Eugen Voicu și Andrei Nicoelscu, noi acționari ai clubului din „Ștefan cel Mare”.

Andone susține că cei doi vor să vândă acțiunile către alți oameni de afaceri, dar tot ei să se ocupe de managementul clubului. În acest context, fostul antrenor a dezvăluit că nu ar avea încredere să investească la Dinamo în acest moment.

Cornel Dinu, operat de urgență » Cum se simte acum
PROBLEME MEDICALE
Cornel Dinu, operat de urgență » Cum se simte acum

Ioan Andone, despre conducerea lui Dinamo: „Nu am încredere în Eugen Voicu și Andrei Nicolescu”

„Să vedem dacă reușesc să strângă oameni de afaceri. Știți ce vor să facă? Au un proiect prin care vor să împartă acțiunile la 8, fiecare acținar să aibă 10%. Să dea fiecare 300-400 de mii de euro pe an, timp de 4-5 ani, cam 2 milioane de euro de fiecare. 

Până ies din insolvență. Nu le-aș da asemenea bani pe mână. Știu de la un prieten care a primit ofertă. El m-a întrebat pe mine ce să facă. «Dă-le banii, că sunt profesioniști ăștia» (n.r. - ironic). Eu nu le-aș da banii ăștia. Cum să le dau bani, mă? Ce încredere să am eu în Voicu și în Andrei Nicolescu? Nu îmi prezintă încredere. Poate peste un an le dau. 

Ei s-ar ocupa numai de management, asta am auzit de la un prieten. Ei vor să vândă acțiunile și să se ocupe de managementul lor, pe banii acționarilor care le-ar cumpăra. 

În 4-5 ani o să apară și stadionul. Ăsta e planul, așa am înțeles, știu de la cineva. Au noroc cu rezultatele sportive și cu ce a reușit Ovidiu Burcă acolo”, a declarat Ioan Andone, la Fanatik

VIDEO. Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo: „Suntem pe ultima sută cu rezolvarea licenței”

Citește și:

Adi Popa, „săgeți” către Dinamo: „E o surpriză că sunt în play-off, credeam că nu termină sezonul”

Vin veștile bune la Dinamo! Interviu cu antrenorul Ovidiu Burcă: „Suntem pe ultima sută să rezolvăm asta”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (17)
kordell
kordell  •  15 Aprilie 2023, 16:56
Postat de catalin.palcu pe 15 Aprilie 2023, 00:23

Lasa-ne nea Ando in pace. S-au terminat 'proiectele ' Voluntari si Hunedoara? N- ai incredere in oamenii astia, n-ai avut nici in DDB .In cine ai incredere? In Badea, Borcea? Si stai linistit, ca nu astepta nimeni sa vina marele investitor Andone. De la o vreme bagi numai strambe si bete-n roate.

Nu si-a ascuns niciodata admiratia pentru cele doua *** .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mogosoaia
mogosoaia  •  15 Aprilie 2023, 15:31

Niste oameni dubiosi si un club care fura banii de la angajati si jucatori spun "vrem stadion nou" si bugetul national se face ghiocel in fata lor, asta e fotbalul romanesc si societatea romaneasca. Sa joace in Ghencea toate trei Dinamo, ca si ala e stadion construit din bani publici unde are dreptul sa joace oricine.

Mazavalt
Mazavalt  •  15 Aprilie 2023, 14:04

Am avut un intreg cearceaf scris la acest articol dar Andone merita doar un mesaj scurt pe care sa il inteleaga; ---Daca taceai filozof ramaneai---

Vezi toate comentariile (17)
Comentează