FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGAB.RO

Ionuţ Bîlbă: "Bîlbă: "Sper să îmi relansez cariera la Botoşani"

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 august 2010 00:00

Atacantul Ionuţ Bâlbă, care a marcat un gol, sâmbătă, pentru noua sa formaţie, FC Botoşani, în primul meci al sezonului 2010/2011 al Ligii a II-a, a declarat că îşi doreşte să-şi relanseze cariera la noua sa echipă.

"După ce Poli Iaşi s-a desfiinţat, am ales să mă transfer la FC Botoşani din postura de jucător liber de contract. Sper să-mi relansez cariera la FC Botoşani şi să demonstrez că nu mi-am spus încă ultimul cuvânt în fotbal. Mă bucur că am debutat cu gol la FC Botoşani şi sper să o ţin tot aşa", a declarat fostul jucător al echipei Poli Iaşi, care a semnat, vineri, contractul cu FC Botoşani.

Ionuţ Bâlbă a înscris ultimul gol al formaţiei FC Botoşani în victoria cu FC Snagov, scor 5-0, din prima etapă a Seriei I a Ligii a II-a. Un alt fost jucător la Poli Iaşi, Bogdan Straton, s-a transferat, vineri, la FC Botoşani.

Mediafax

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează