FOTBAL  »  LIGA 2  »  MUREŞUL DEVA - CS MIOVENI 0-0

Ionuţ Popa, după semi-eşecul de la Deva: "Nu m-am gîndit nici o clipă că nu vom cîştiga la Deva"

ionut popa
ionut popa

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 noiembrie 2010 00:00

 

După 0-0 în deplasare cu Mureşul Deva, antrenorul principal al lui CS Mioveni, Ionuţ Popa s-a arătat afectat de faptul că echipa s-a nu a reuşit să se impună pe terenul de sub Cetate.

"Sunt dezamăgit de rezultat şi de faptul că în repriza a doua jucătorii mei s-au jucat cu ocaziile de gol unele dintre ele de-a dreptul rarisime. Nu pot să îmi explic de ce unii dintre ei, altfel jucători cu experienţă nu au folosit mijloacele necesare pentru a înscrie, de ce au preferat să lovească mingea cu ristul în loc să pună simplu latul sau să tragă din prima. Nicio clipă nu m-am gândit că vom face egal s-au vom pierde la Deva. Doar din prizma locurilor ocupate în clasament trebuia să învingem”, a spus Ionuţ Popa la conferinţa de presă.

La Deva, argeşenii Adi Dulcea (73) şi Claudiu Ionescu, în prelungiri, au trimis mingea în barele porţii apărate de Dumitru Pîrvu.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close