FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGAB.RO

Ionuţ Popa: "Nu mă interesează dacă voi fi dat afară"

ionut popa
ionut popa

Articol de GSP - Publicat joi, 14 octombrie 2010 00:00

Antrenorul echipei ACSMU Poli Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că nu-l interesează dacă va fi înlocuit de la conducerea grupării din dealul Copoului în cazul unui eşec în partida cu Petrolul Ploieşti

"Se vorbeşte că mi se caută înlocuitor dacă pierdem cu Petrolul? Asta e! Nu mă interesează dacă voi fi schimbat. Eu cred că pentru a construi o echipă îţi trebuie inteligenţă, tact şi răbdare. Dacă nu există aceste lucruri, asta e. Conducerea clubului mi-a cerut să prezint o strategie, iar eu le-am spus că ar fi ideal să poţi promova în condiţiile în care construieşti o echipă din mers. E foarte greu să le poţi face pe amândouă", a spus Ionuţ Popa.

Tehnicianul formaţiei ieşene a mai adăugat că poate câştiga derbiul cu Petrolul Ploieşti doar dacă jucătorii săi vor da dovadă de orgoliu: "Această partidă cu Petrolul poate fi câştigată dacă jucătorii mei vor da dovadă de orgoliu. Întâlnim liderul Seriei a II-a, o echipă omogenă, bine organizată, care a început bine campionatul, dar care poate fi învinsă. Mizez pe ambiţia jucătorilor mei, mai ales că şi-au luat primele de joc aferentă lunii septembrie".

MEDIAFAX

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează