FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO - IAȘI 1-3

VIDEO Ce s-a întâmplat la pauză? Leo Grozavu recunoaște: „Am intrat un pic în ei!” + ce a remarcat la Burcă: „E de apreciat”

Poli Iași a învins-o pe Dinamo, scor 3-1, în runda cu numărul 5 a play-off-ului ligii secunde. Leo Grozavu, antrenorul grupării din Moldova, recunoaște că discursul dur pe care l-a ținut la pauză a fost cheia victoriei. +24   FOTO
Poli Iași a învins-o pe Dinamo, scor 3-1, în runda cu numărul 5 a play-off-ului ligii secunde. Leo Grozavu, antrenorul grupării din Moldova, recunoaște că discursul dur pe care l-a ținut la pauză a fost cheia victoriei.

Articol de , , - Publicat marti, 25 aprilie 2023 22:28 / Actualizat marti, 25 aprilie 2023 22:39

Poli Iași a învins-o pe Dinamo, scor 3-1, în runda cu numărul 5 a play-off-ului ligii secunde. Leo Grozavu, antrenorul grupării din Moldova, recunoaște că discursul dur pe care l-a ținut la pauză a fost cheia victoriei. 

Poli Iași a fost dominată în prima repriză a disputei de pe arena „Arcul de Triumf”. La pauză, Leo Grozavu „a intrat tare” în elevii lui, iar soarta partidei s-a întors. 

Primul om de afaceri care se oferă să cumpere FCSB: „Dacă Gigi chiar dă clubul, mă duc și-l iau!”
FCSB
Primul om de afaceri care se oferă să cumpere FCSB: „Dacă Gigi chiar dă clubul, mă duc și-l iau!”

VIDEO. Leo Grozavu, după Dinamo - Poli Iași 1-3: „Îl felicit pe Ovidiu Burcă!”

„O partidă intensă, un meci frumos, spectaculos. Îmi felicit băieții, ne-am trezit după 0-1. Până atunci am avut multe momente de amorțeală, puteam să mai primim un gol. Contrar a ceea ce s-a întâmplat cu Steaua, acum am reușit să întoarcem rezultatul. 

Sunt meciuri cu miză, cu suporteri, ne ambiționează și pe noi. Ne-am dori la fiecare meci o asemenea atmosferă. Vreau să felicit gazdele, pe Dinamo, pe Ovidiu pentru munca pe care o depune aici. 

Ce a reușit să facă Ovidiu Burcă la Dinamo este de apreciat. Mă bucur că suporterii încurajează echipa chiar dacă pierd, am văzut că îi aplaudă și când ies de pe teren. Spune multe despre unitatea lor”, a spus Leo Grozavu la Orange Sport. 

Leo Grozavu, ședință la pauza meciului cu Dinamo

„Noi am avut probleme de lot, de asta trebuie să fii pregătit, cu un lot echilibrat. După 0-1 s-a trezit și Alin Roman, până atunci... a avut acea lovitură liberă, a alunecat. 

I-am zis la pauză că important e ce face în continuare. Am avut o discuție mai aspră cu el și la Timișoara, apoi a fost omul meciului. Acum a avut o reacție foarte bună.

Am intrat un pic în ei la pauză. Ei sunt motivați oricum, dar n-am înțeles teama din prima repriză. Aveam gazon perfect, oameni în tribune, ambient pentru a juca. Am demonstrat că jucăm, nu văd de ce atât de multă teamă. Reacția lor a fost una pozitivă”, a completat antrenorul ieșenilor. 

A trecut jumătate de play-off, s-a încheiat turul. Mai sunt 15 puncte puse în joc, e devreme să facem calcule și pronosticuri. Ne așteaptă o partidă foarte dificilă cu Galațiul. Vom vedea
- Leo Grozavu, antrenor Poli Iași

VIDEO. Alin Roman, MVP în Dinamo - Poli Iași 1-3

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

FRF anunță că s-a despărțit de doi selecționeri: „Demisiile le-au fost acceptate”

EXCLUSIV Ionuț Negoiță, revoltat de ce se întâmplă în Liga 1: „Din cauza asta am ieșit din fotbal! Sistemul e putred”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
albu
albu  •  25 Aprilie 2023, 23:22

Am avut bilet la T1 undeva in spatele bancii de rezerve a celor de la Iasi, asa circ demult nu am vazut. La fiecare decizie erau in teren sa protesteze,poate ca ei numesc asta presiune pe arbitru dar e' de prost gust

emilian_din_iasi
emilian_din_iasi  •  25 Aprilie 2023, 22:39

Bravoo Leoooo !! Sper sa ramai si din vara si sa facem o echipa buna, de ce nu, sa intram din nou in Play off ul ligii 1 !! FORZA POLI IASI !!! Dinamo capul sus, inca aveti sanse sa promovati direct !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează