FOTBAL  »  LIGA 2  »  RESTANȚE

LIGA 2 // FOTO U Cluj, remiză pe final cu UTA! FC Argeș a revenit de la 0-2 cu Reșița și a câștigat spectaculos

Articol de - Publicat miercuri, 06 noiembrie 2019 13:00

LIGA 2 // Două meciuri restante din etapa a 11-a s-au jucat marți: Petrolul - Csikszereda 1-0 și Gloria Buzău - ASU Poli 0-1. Miercuri, FC Argeș a învins-o pe Reșița, scor 3-2, iar U Cluj a remizat cu UTA, 1-1, pe finalul întâlnirii. 

U Cluj a smuls un punct de orgoliu în derby-ul cu UTA, după o minge deviată nefericit de călcâiul unui adversar. Arădenii au ratat o victorie după golul unui fotbalist, Ursu, crescut cu „Șapcă roșie”. 

Cum se poate metamorfoza o echipă de la o săptămâna la alta! Jucătorii alb-negrilor au arătat ca niște împiedicați trei sferturi din meciul cu iz de istorie, cu UTA. Dar cum-necum a scos un punct de moral, de orgoliu. Măcar nu i-au făcut fericiți pe deplin pe cei de la Arad, mult mai aproape de promovare decât U. 

Două echipe de tradiție ale fotbalul românesc au oferit un ritm lent ca pe vremea când erau în Divizia A și câștigau trofee. Doar că nu mai există legendele de atunci și vitrina e ciobită. Totuși, UTA are ștaif de echipă cu șanse mari la promovare. Mai coerentă, mai exactă, mai cinică, nu mai este dezorientată ca-n primăvară. Laszlo Balint i-a disciplinat tactic pe arădeni. UTA a tras prea mult de timp, considerând suficient golul din startul meciului. Și mizând prea mult că U rămâne cu fotbalul în beznă. 

Autorul golului arădenilor a fost Octavian Ursu, crescut la U Cluj, ce a celebrat reușita prin a ridica mâinile în semn că-și cere scuze spectatorilor! Mijlocașul a scăpat singur și-a punctat după un rateu al lui Kay. Energizat de la gol, Ursu era să-i muște și-a doua oară pe alb-negri, dar a nimerit bara.  

UTA a fost trădată de noroc, la lovitura liberă a lui Goga. Căpitanul gazdelor n-a executat convingător, însă balonul i-a trecut printre picioare lui Andrei Rus și l-a lovit în călcâiul drept, apoi s-a dus în poartă, păcălindu-l pe portarul oaspeților! Ca șansa să surâdă lui U, Buhăcianu a ratat singur cu portarul la ultima fază a meciului.

2.329 de spectatoriau asistat la această întâlnire dintre U Cluj și UTA Arad

Duel „Dinamo” - „Steaua” 

Au fost 2.329 de spectatori pe Arena, iar facțiunile din galeria lui U au avut ceva de împărțit cu grupul de o sută de „ultrași” venit de la Arad.  

Cum partida a fost săracă în fotbal, au fost amenințări și înjurături, iar gazdele au vrut să vină să se răfuiască, în tribună, cu oaspeții.  

„Sclavii lui Steaua”, au strigat cei de la U la adresa arădenilor, după care tot ei au scandat numele lui Dinamo! 

FINAL » U Cluj - UTA Arad 1-1

ECHIPELE DE START: 

U Cluj: Dur-Bozoancă - Inacio (83 N. Pârvulescu), A. Crăciun, Kay - Takacs (67 Guedj), Dican, Florescu (76 Miranda), Taub - Al. Pop, Goga, Gavra
Rezerve: Gorcea - Tiago Gomes, Guedj, Telcean, Rafa Miranda, Andre Ceitil, N. Pîrvulescu 
Antrenor: Adrian Falub 

UTA: Fl. Iacob - An. Rus, Melinte, Fl. Ilie, Tomozei - Bustea, Hrezdac (73 Isac), R. Moise, Ursu (85 Miculescu) - Buhăcianu, C. Rus (64 Al. Ioniță I)
Rezerve: Bolboaşă - Deta, Şeroni, D. Isac, A. Ioniţă, Oroian, Miculescu 
Antrenor: Laszlo Balint

FINAL » FC Argeș - CSM Reșița 3-2

  • Au marcat: Popescu 43, Blejdea 70, Turda 71 / Coman 16, Dat 38
  • Vezi AICI Live + Statistici
  • Etapa #11
  • Stadion: „Nicolae Dobrin” (Pitești)

ECHIPELE DE START

FC Argeş: Ducan - Dănescu, Turda, Şerbănică, Muşat - Prepeliţă (cpt.), Moihedja - Rob. Grecu, Blejdea, N. Popescu - Buhăescu
Rezerve: Agachi - Tofan, I. Şerban, Rz. Matiş, I. Năstăsie, Motroc, Ct. Barbu
Antrenor: Ionuţ Badea

CSM Reşiţa: Zimmermann (cpt.) - L. Acka, Ehmann, Vasiu, Vădrariu - C. Cristea, Danci - Săulescu, Poiană, Dat - M. Coman
Rezerve: Horvat - Gab. Răducan, Vlădia, Breşneni, Raph. Stănescu, Cioablă, D. Ene
Antrenor: Leontin Doană

Marți s-au jucat primele două restanțe programate în această săptămână în Liga 2. 

ASU Poli Timișoara, aflată pe locul 17 înaintea etapei, a câștigat pe terenul Gloriei Buzău, echipă care era pe locul 8, scor 1-0, gol Mera în minutul 49. 

În celălalt meci al zilei, Petrolul a câștigat cu greu meciul cu Csikszereda, 1-0, și a urcat pe locul 3, poziție de baraj pentru promovarea în Liga 1. Laurențiu Marinescu a rezolvat partida târziu, în minutul 82. 

Restanțele Rapid - UTA, UTA - Chiajna, Dunărea Călăraşi - Rapid şi Turris - Petrolul nu au fost programate deocamdată. 

FINAL » Gloria Buzău - ASU Poli Timișoara 0-1

ECHIPELE DE START: 

Gloria Buzău: R. Stoian - Catană, Ghinga, M. Ioniţă, Nedelea - Bourceanu, Ric. Mihalache - V. Munteanu, Tucaliuc, Huiban - V. Alexandru 
Rezerve: Balauru - Balgiu, Ceauşel, Vîlsan, Luptak, M. Constantinescu, Calu 
Antrenor: Ilie Stan 

ASU Poli: Murariu - C. Jurj, Mera, Scutaru, Cherecheş - A. Manea, Dros, Vidrăsan, C. Popescu - Zabun, M. Axente 
Rezerve: M. Contra - B. Vasile, Piţigoi, D. Radu, Schieb, F. Trip 
Antrenor: Antonio Foale

FINAL » Petrolul - Csikszereda 1-0

ECHIPELE DE START: 

Petrolul: Avram - Bărboianu, Olaru, Manolache, Ticu - Munteanu, Cioinac, Marinescu, Gavrilă - Arnăutu, Hamza 
Rezerve: C. Lungu, Ștefănescu, Meza Colli, M. Bratu, Blănaru, Sîrghi, I. Stoica 
Antrenor: Flavius Stoican 

Csikszereda: Gyenge - Palmes, Csonka, Lalic, Majzik - Eder, Kalman - Erdei, Bara, Pinter - Logon 
Rezerve: Bordas, Veres, Barta, Takacs, Hodgyai, Becze, Magyari 
Antrenor: Valentin Suciu

VEZI ȘI:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (9)
623506571124451
Marian Iordachescu  •  07 Noiembrie 2019, 03:20

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  06 Noiembrie 2019, 19:53
Postat de valyomanyd pe 05 Noiembrie 2019, 18:00

Pai ..Poli de la ce vine, de la ....Avantul ? :))

De la Policlinică.:))

623506571124451
Marian Iordachescu  •  06 Noiembrie 2019, 00:36

Daca la liga 1 un arbitru le-a oferit doua puncte FCSB-ului acordandu-le un penalty scos de specialistul plonjoanelor in careu ,Tanase , am vazut si la liga 2-a un arbitru care pur si simplu a terorizat echipa Petrolul pe care a ingalbenito la orice deposedare a adversarului si in mod stupid le-a anulat un gol perfect regulamentar La anularea golului centralul a fost ,, ajutat "si de un tusier care parca urmareau amandoi sa irite publicul prin deciziile care le lua Becali la dat afara pe Narcis Raducan pentruca a afirmat ca FCSB aprimit gratis penalty si a dat de inteles ca stie ce trebuie sa faca si va castiga toate jmeciurile Ce a vrut sa spuna ? S-a hotarat sa premieze si arbitrii ? El e obisnuit sa-si trimita oameni sa alerge cu valiza cu bani pentru premieri Asta e o boala molipsitoare Eu vreau sa cred ca echipele trebuie sa hotarasca castigarea unui meci nu arbitrii

Vezi toate comentariile (9)
Comentează