FOTBAL  »  LIGA 2  »  CONCORDIA CHIAJNA – CEAHLĂUL PIATRA NEAMȚ, 1-2

Matei Moraru, glumeț după „dubla” cu Concordia: „Din greșeală am dat al doilea gol”

Articol de - Publicat joi, 22 februarie 2024 23:44 / Actualizat vineri, 23 februarie 2024 00:13

Matei Moraru (18 ani) a fost autoironic după ce a marcat o dublă în Concordia ChiajnaCeahlăul Piatra Neamț, scor 1-2, în primul meci din Liga a 2-a, din 2024.

Cu zâmbetul pe buze, puștiul-minune al Ceahlăului a spus că și-a dorit să marcheze doar un singur gol, dar „din greșeală” și-a trecut în cont o „dublă”.

„Perla Banatului”, sub acoperire la Chiajna. A îndurat frigul pentru a-și urmări la treabă iubitul fotbalist, care a răsplătit-o la final
CHIAJNA - CEAHLĂUL 1-2
„Perla Banatului”, sub acoperire la Chiajna. A îndurat frigul pentru a-și urmări la treabă iubitul fotbalist, care a răsplătit-o la final

Umorul lui Matei Moraru a fost remarcat de reporterul de la flash-interviu, după ce adolescentul a spus că reușite precum al doilea gol din meci îi mai ies și când joacă FIFA.

Respectiva execuție, pentru 2-0, a fost o „bijuterie”, un șut plasat fin la colțul lung, după o acțiune personală.

Matei Moraru, pus pe glume după ce a fost omul meciului în Chiajna - Ceahlăul 1-2

„Mă simt foarte fericit că am marcat. Sincer, am vrut să marchez numai unul, dar din greșeală l-am dat și pe al doilea (n.r. - zâmbește). Mă bucur că am adus cele trei puncte. Sincer, acest șut la colțul lung, cu interiorul, și pe FIFA îl dau la fel. Mă bucur că mi-a ieșit și în această seară.

(n.r.- ai și simțul umorului) Bineînțeles, pentru asta am venit la fotbal, să ne distrăm. Sincer, vreau să intrăm în play-off, apoi ne gândim la promovare. Și să dau cât mai multe goluri, dacă se poate", a declarat Moraru, la finalul partidei, conform digisport.ro.

4goluri în 7 meciuri a marcat Matei Moraru pentru Ceahlăul în acest sezon din Liga a 2-a

Ceahlăul a urcat pe loc de play-off

Liga a 2-a s-a reluat astăzi cu partida Concordia Chiajna - Ceahlăul Piatra Neamț, scor 1-2.

Ceahlăul a deschis scorul rapid la Chiajna, în minutul 7, când Oltean a trimis o minge lungă de la jumătatea terenului. Mingea a ajuns la Matei Moraru, care i-a pasat lui Llullaku. Albanezul i-a retrimis balonul cu o execuție elegantă, iar tânărul jucător a marcat cu un șut la colțul lung.

Același Moraru a făcut 2-0 în minutul 50. A pătruns în careu printre doi adversari și a trimis mingea tot în colțul lung.

Gazdele au redus din diferență prin Adrian Bălan (70'), care a transformat penalty-ul obținut de Gabi Torje. Apoi, Concordia a forțat egalarea în minutele de final, dar defensiva oaspeților a rezistat și a plecat cu cele 3 puncte.

După această victorie, Ceahlăul urcă pe locul 5, cu 25 de puncte, în timp ce Concordia se clasează pe 9, cu 22 de puncte. Ambele formații mai pot fi depășite până la finalul rundei.

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO Liga 2 / Concordia Chiajna - Ceahlăul Piatra Neamț 1-2 » Jucătorii nemțeni au sărbătorit alături de suporteri victoria obținută

Citește și:

Gigi Becali, rafală sexistă la TV: „Femeia e făcută să fie stăpânită, nu să stăpânească! O iau de mână și o dau afară” » Rumoare în studio: „Doamne ferește!”
DERAPAJ
Gigi Becali, rafală sexistă la TV: „Femeia e făcută să fie stăpânită, nu să stăpânească! O iau de mână și o dau afară” » Rumoare în studio: „Doamne ferește!”
E oficial: „Am cerut ca Istvan Kovacs nu mai fie delegat la meciurile noastre”
ARBITRAJ
E oficial: „Am cerut ca Istvan Kovacs nu mai fie delegat la meciurile noastre”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  23 Februarie 2024, 09:47

Ceahlaul merita sa promoveze in Liga I. Echipa de drept privat, asadar fonduri private, scoala buna de juniori, baza de antrenament si stadion OK.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează