FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA - DINAMO 2-0

VIDEO Noul acționar de la Dinamo iese la atac, după eșecul din derby: „Ce face Steaua e un abuz! Există suficiente pârghii pentru a fi blocați”

Andrei Nicolescu / FOTO: GSP +13   FOTO
Andrei Nicolescu / FOTO: GSP

Articol de , - Publicat marti, 18 aprilie 2023 23:32 / Actualizat miercuri, 19 aprilie 2023 07:26

Andrei Nicolescu, unul dintre „stâlpii” din noua conducere a lui Dinamo, a criticat arbitrajul din derby-ul cu CSA Steaua, pierdut de „câini” cu 0-2. Omul de afaceri consideră că ambele goluri ale „militarilor” au fost neregulamentare și nu se ferește să atace rivala din Ghencea. 

„Sunt supărat pentru rezultat, dar la nivelul acesta, dacă faci minime greșeli, jocul te pedepsește. Pe de altă parte, azi n-a fost un arbitraj prea inspirat. Dacă luăm să comentăm fiecare fază, o să vedeți că am fost dezvantajați!

Asta e, greșeala e umană! Dacă vom avea VAR - și o să avem de la anul! - niciunul dintre goluri nu ar fi fost validat! Noi ne gândim că o să fim în Liga 1 [și o să avem VAR]”, a spus Andrei Nicolescu, la plecarea din Ghencea.

Andrei Nicolescu, „înțepături” către Steaua: „E un abuz”

„Eu am spus deja, e o utopie să vorbim despre dreptul Stelei de a promova de anul acesta. Mie mi se pare foarte greu și anul viitor. Există suficiente pârghii în sistemul juridic românesc care să se opună unor abuzuri! Eu văd ce se întâmplă ca pe un abuz, dar nu e treaba mea! Nu cred că va fi posibilă o asemenea decizie (n.r. - ca Steaua să poată promova încă de anul acesta)”.

Andrei Nicolescu a încercat să găsească explicații pentru prestația modestă a jucătorilor dinamoviști: „I-am simțit un pic timorați pe jucători. Puțini dintre ei au experiență în meciuri pe un asemenea stadion, cu asemenea atmoseră. Cred că asta i-a făcut să facă acele greșeli pe care nu mi le explic”.

Ovidiu Burcă: „Azi nu le-am întins mâna arbitrilor!”

Și tehnicianul Ovidiu Burcă a luat în colimator maniera de arbitraj a lui George Găman, cel care, potrivit specialiștilor în domeniu, i-a dezavantajat pe roș-albi.

„N-o să mă vedeți intrând în hora aceasta a fotbalului românesc, de a arăta cu degetul arbitrajului. Eu ce pot să le fac? Să le întind sau să nu le întind mâna. Azi nu le-am întins mâna! Avem atâția specialiști, sunt atâția oameni care pot analiza. Eu ce să le zic?”, a spus antrenorul „haitei”. 

Noul acționar de la Dinamo iese la atac, după eșecul din derby: „Ce face Steaua e un abuz! Există suficiente pârghii pentru a fi blocați”
Faza controversată de la golul doi al Stelei

Marius Avram, fost arbitru internațional, a susținut că golul doi marcat de Bogdan Chipirliu în Ghencea ar fi trebuit anulat. Conform regulamentului menționat de Marius Avram, golul secund al lui Chipirliu ar fi trebuit anulată, pentru că atacantul Stelei n-avea voie să stea în careu și să joace mingea în momentul executării loviturii libere de către Oncescu.

FOTO. „Piromanii” de la Dinamo au „recidivat”: au vrut să dea iar foc stadionului din Ghencea!

Imagini cu incendiul provocat de galeria dinamovistă / Sursă foto: Cristi Preda, Raed Krishan
Imagini cu incendiul provocat de galeria dinamovistă / Sursă foto: Cristi Preda, Raed Krishan
Imagini cu incendiul provocat de galeria dinamovistă / Sursă foto: Cristi Preda, Raed Krishan
Imagini cu incendiul provocat de galeria dinamovistă / Sursă foto: Cristi Preda, Raed Krishan
Imagini cu incendiul provocat de galeria dinamovistă / Sursă foto: Cristi Preda, Raed Krishan
+9 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Ce s-a întâmplat în Ghencea, după victoria Stelei cu Dinamo: injurii greu de reprodus + Ce i-au făcut dinamoviștii gafeurului Oncescu

VIDEO Ovidiu Burcă, DEVASTATOR după derby: „Ce s-a întâmplat e strigător la cer! Steaua profită de o lege-fantomă, statul e cel mai prost manager!”

ȘOCANT! „Piromanii” de la Dinamo au „recidivat”: au vrut să dea iar foc stadionului din Ghencea!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (28)
eddymaster
eddymaster  •  19 Aprilie 2023, 14:42
Postat de hristo33 pe 19 Aprilie 2023, 11:47

noul actionar mai bine se gandeste cum sa aduca niste jucatori mai buni, astia nu merita sa promoveze la cum joaca.

noul actionar ar trebui sa se gandeasca cum plateste cei 2 milioane de euro. ce jucatori visezi cand aveti interdictie de transferuri pentru ca nu v-ati platit datoriile. interdictia aia nu a disparut miraculos si nici nu o sa dispara pana nu platiti. voi intrati in faliment in scurt timp.

eddymaster
eddymaster  •  19 Aprilie 2023, 14:40
Postat de concret pe 19 Aprilie 2023, 09:00

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Burunicolae69
Burunicolae69  •  19 Aprilie 2023, 14:04
Postat de csaba pe 19 Aprilie 2023, 10:04

Până la 11 m m-am uitat, după am mutat postul, a fost primul meci din divizia b la care m-am uitat, dar și ultimul, așa se joacă in divizia secundă pentru că este echipa militară trebuie favorizată, păcat că unii vor să ne întoarcem în comunism, dacă se va aproba legea armata va câștiga toate campnatele așa dragi parlamentari votați întoarcerea la vremurile trecute!!!

Sigur ești 10-sbist nimic de atmosfera de pe stadion ,ultrasi,coregrafii apropo pt postacii lui mustață ,peluza sud trăiește ăia 300.....

Vezi toate comentariile (28)
Comentează