FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGAB.RO

Oficialii lui Juventus Bucureşti au contestat dreptul de joc al lui N'Doye, dar au retras contestaţia la finalul jocului

ousmane ndoye
ousmane ndoye

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 noiembrie 2010 00:00

Conducătorii celor de la Juventus au depus o contestaţie împotriva lui N'Doye, dar au retras-o la finalul meciului, Dinamo II - Juventus 1-1.

 

Iniţial, cei de la Juventus au crezut că N'Doye se află pe lista jucătorilor care sînt folosiţi exclusiv la echipa mare, dar lucrurile s-au limpezit în momentul în care Tică Dănilescu a prezentat dovada că senegalezul poate evolua. "Ştiam că N'Doye era predispus la acte de indisciplină, de aceea nu a fost trecut pe acea listă. Foaia cu aceşti jucători este vizată de FRF şi este anexată înainte de fiecare joc lîngă foaia de joc. Dacă ceva este în neregulă, nu începe jocul. Ne aşteptam ca cei de la Juventus să cunoască mai bine regulamentul", a spus Tică Dănilescu la finalul partidei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează