FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFERURI

OFICIAL Primele transferuri ale lui Andrei Prepeliță la noua echipă: a adus doi fotbalilști obișnuiți cu Superliga în ultimele sezoane

Andrei Prepeliță / Sursă foto: Gazeta Sporturilor
Andrei Prepeliță / Sursă foto: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat duminica, 25 iunie 2023 12:13 / Actualizat luni, 26 iunie 2023 01:19

Andrei Prepeliță e pus pe fapte mari la FC Buzău și a început deja campania de achiziții la clubul care-și propune promovarea în prima ligă în sezonul următor. Tehnicianul a adus doi fotbaliști pe care i-a antrenat în trecut la FC Argeș, goalkeeper-ul Alexandru Greab (31 de ani) și mijlocașul Ionuț Șerban (31 de ani).

Instalat săptămâna aceasta în „Crâng”, Prepeliță a început să lucreze deja la strategia pentru viitorul sezon. După ce l-au acontat pe Andreas Mihaiu, următoare două transferuri ale buzoienilor sunt ale unor fotbaliști cu care a lucrat timp de mai bine de doi ani la FC Argeș, Greab și Ionuț Șerban.

De altfel, cu Ionuț Șerban a fost și coechipier în anul în care piteștenii au promovat în prima ligă.

21 de echipe au promovat în Liga 3 după meciurile de „baraj”: nume de tradiție pe listă
PROMOVARE
21 de echipe au promovat în Liga 3 după meciurile de „baraj”: nume de tradiție pe listă

Prepeliță i-a adus la Buzău pe Greab și Ionuț Șerban

„Echipa noastră şi-a asigurat serviciile lui Ionuţ Adrian Şerban. Mijlocaşul de 31 de ani a evoluat stagiunea trecută la FC Argeş, în Superligă. Produs al Şcolii de Fotbal Gică Popescu și a mai jucat de-a lungul carierei pentru Universitatea Craiova, Viitorul Constanţa şi Chindia Târgovişte. Mult succes sub culorile roş-albastre!”, a transmis clubul. 

Gloria Buzău a semnat un angajament contractual pe durata unui sezon, cu opţiune de prelungire, cu Alexandru Greab. Cu peste 150 de meciuri bifate în primul eşalon al fotbalului românesc, goalkeeper-ul care în luna mai a acestui an a împlinit 31 de ani, a evoluat de-a lungul carierei pentru Gloria Bistrița, Gaz Metan Mediaș, Concordia Chiajna, Sepsi, FC Argeș şi CS Mioveni. Bine ai venit şi mult success, Alexandru Greab!

- Comunicat FC Buzău

Și Andreas Mihaiu, ex-Dinamo și Chindia, a bătut palma cu FC Buzău.

Prepeliță a semnat contractul cu gruparea din Crâng, asumându-și obiectivul de a promova direct (clasarea pe locurile 1-2) în Superligă cu echipa pe care o va forma”, a transmis Trustul Campus, unul dintre sponsorii Gloriei Buzău.

VIDEO Cât de mult i-au afectat cariera problemele de vedere ale lui Prepeliță: „N-am simțit niciodată nevoia să port lentile de contact”

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV A plecat de la Rapid și semnează în Superliga » Urmează anunțul oficial

21 de echipe au promovat în Liga 3 după meciurile de „baraj”: nume de tradiție pe listă

Șase transferuri într-o zi la FC Argeș » Alexandru Pelici a început campania pentru promovare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Andrei127
Andrei127  •  25 Iunie 2023, 13:01

Si pe Andreas Mihaiu care a fost primul jucator adus de Prepelita de ce nu-l mentionati?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează