FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA 1948

EXCLUSIV VIDEO Propunerea lui Eugen Neagoe în războiul Craiovelor: „Cel mai bine ar fi să fie o singură echipă”

Abia promovată în Liga 2, echipa finanțată lui Mititelu țintește deja spre Liga 1
Abia promovată în Liga 2, echipa finanțată lui Mititelu țintește deja spre Liga 1

Articol de GSP - Publicat luni, 17 august 2020 12:40 / Actualizat luni, 17 august 2020 13:13

Eugen Neagoe (52 de ani), antrenor în prezent liber de contract, a fost invitat luni dimineață la GSP Live, unde a dezbătut cele mai importante subiecte din fotbalul românesc. 

Neagoe a jucat 9 ani la Universitatea, a făcut parte din echipa care a adus ultimul titlu în Bănie, iar astăzi a vorbit despre rivalitatea dintre CS U Craiova și FC U Craiova 1948. Abia promovată în Liga 2, echipa finanțată de Adrian Mititelu țintește deja spre Liga 1, acolo unde ar da peste marea rivală din oraș. 

„Geană” așteaptă un derby între echipele ale Craiovei, însă consideră că o unificare a celor două echipe ar fi cea mai inspirată soluție. 

Neagoe: „Să fie o singură echipă în Craiova”

„Ar fi foarte interesant să promoveze și ei, ca la anul să avem un derby. E foarte bine să fie două echipe din Craiova în prima ligă. S-a mai întâmplat, a fost Electroputere, a fost și Extensiv. Din punctul meu de vedere, cel mai bine ar fi fost să fie o singură echipă în Craiova, una puternică, și toți suporterii să fie lângă ea”, a punctat Neagoe.

Întrebat despre șansele de promovare ale echipei lui Adrian Mititelu, Eugen Neagoe a declarat: „Depinde ce buget vor aloca pentru anul următor și dacă vor aduce jucătorii de care au nevoie”. 

181 de meciuria jucat Eugen Neagoe pentru Universitatea Craiova, reușind 43 de goluri

4 titluria adunat Universitatea Craiova în istorie, ultimul în 1991

Transferurile realizate până acum de FC U Craiova 1948:

  1. Robert Popa (portar, 17 ani)
  2. Alex Gîț (fundaș dreapta, 22 de ani)
  3. Jeremy Huyghebaert (fundaș stânga, 31 de ani)
  4. Călin Cristea (mijlocaș, 32 de ani)
  5. Andrea Compagno (atacant, 24 de ani)
  6. Andrei Ciolacu (atacant, 27 de ani)
  7. Dragoș Albu (mijlocaș, 19 ani)
  8. Marian Anghelina (fundaș, 29 de ani)
  9. Bradley Diallo (fundaș, 30 de ani)

Citește și alte știri despre FC U Craiova 1948:

Adrian Mititelu continuă transferurile la FC U Craiova 1948! A adus un fundaș din Liga 1

INTERVIU Andrei Ciolacu, noul transfer al lui FC U Craiova, „înțeapă” rivala din oraș: „A fost la fel ca la echipele fondate abuziv prin '47-'48”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (17)
pittt
pittt  •  17 August 2020, 21:24

CS Universitatea Craiova sa se uneasca cu cine? FCU e nimic, e o echipa infiintata in 2017 si atat. Nu stiu ce are CSU dar FCU e absolut nimic. FCU e echipa lui Mititelu infiintata in 2017 si atat.

univ_craiova1
univ_craiova1  •  17 August 2020, 14:17

Universitatea Craiova e doar una cealaltă este fcu 1948 est! Ce unificare? Sa ce? Sa se îmbogățească mititielu? A avut șansa lui! A falimentat restul e can can!

observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  17 August 2020, 15:14

In acest moment nu este de maxima prioritate care este adevarata Craiova. Traba asta mai poate astepta momentul potrivit. Craiova are nevoie de doua echipe care sa se inteleaga, sa se ajute una pe alta, sa colaboreze. Daca in loc de Botosani sau Gaz Metan era o echipa care tragea pentru CSU, CFR era terminata. Asa, ne mancam intre noi si castiga altii. Care e problema de nu pot juca amandoua pe acelasi teren? Niste ambitii de doi bani. CSU are o academie buna. De ce nu pot juca tinerii la FCU sub forma de imprumut ca sa-i vezi ce fac si chiar sa fe o colaborare intre antrenori. Eu stiu ca Mititelu are o gramada de bube in cap, ca are gura rea, dar e oltean patimas, care tine cu Craiova si cu toata Oltenia. Daca Rotaru si Mititelu vor sa ne convinga ca sunt oameni rationali, ar trebui sa stea la masa macar o ora si vor vedea ca au mai multe interese comune, decat divergente. Sa se ocupe in primul rand de partile comune si celelalte se vor atenua de la sine. Eu asa mi-as dori si cred ca nu sunt sigur

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close