FOTBAL  »  LIGA 2  »  COCIŞ LA U CLUJ?

Răzvan Cociş: "Peste cîteva zile voi comunica decizia mea"

Articol de GSP - Publicat luni, 22 februarie 2010 00:00

Antrenorul formaţiei Universitatea Cluj, Viorel Hizo, a comentat posibilitatea ca Răzvan Cociş să semneze cu echipa sa. Tehnicianul aşteaptă ca pînă la finalul săptămînii să ştie dacă va putea conta pe internaţionalul român.

"Este un jucător de echipa naţională pe care mi-aş dori foarte mult să-l am în retur. Răzvan are în acest moment mai multe oferte, discută cu mai multe cluburi, însă mi-a spus că dacă ar fi să rămînă în România, ar rămîne la U Cluj. Aştept ca pînă la finele acestei săptămîni să primesc un telefon de la Răzvan şi să-mi spună că va juca la noi".

Mijlocaşul admite că ar putea juca pentru "Şepcile roşii" în retur, dar spune că mai are şi alte oferte "Deocamdată doar mă antrenez cu U Cluj. Impresarii mei îmi caută echipă,  peste cîteva zile voi comunica decizia mea. Mă voi întoarce la Cluj într-o zi, însă nu ştiu exact cînd se va întîmpla asta".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
 •  22 Februarie 2010, 15:08

pai nu plecase la portsmouth?

 •  22 Februarie 2010, 14:36

vino la campia turzii si de acolo pleci 'afara'...

 •  22 Februarie 2010, 13:58

sa nu vina in rominia ca se strica

Vezi toate comentariile (8)
Comentează