FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGAB.RO

Roland Nagy: "De două luni, jucătorii UTA-ei n-au încasat niciun ban"

uta
uta

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 august 2010 00:00

Antrenorul formaţiei arădene spune că îi este greu să antreneze un grup de jucători care sînt neplătiţi de aproximativ două luni de zile

Formaţia UTA Arad a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 3-2, de echipa FC Bihor, într-un meci amical, la finalul căruia antrenorul Roland Nagy a declarat că atmosfera din cadrul lotului arădean este tensionată din motive financiare

Golurile echipei arădene au fost înscrise de Pecarov '42 şi Dragalina '60. Pentru bihoreni au înscris Mărcuş '43, Bârză 'ul 48 şi Copil '78.

La finalul întâlnirii, antrenorul echipei arădene, Roland Nagy, a declarat că jucătorii sunt nemulţumiţi, deoarece nu au fost plătiţi în ultimele luni. "Niciunul dintre cei care au jucat azi nu are contract semnat cu noul club. Mulţi stau aici de aproape două luni şi nu au încasat niciun ban. E greu să le cer să fie concentraţi în astfel de situaţie?, a declarat Nagy.

Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează