FOTBAL  »  LIGA 2  »  CHINDIA

EXCLUSIV ȘOC la o fostă echipă de Superliga! Antrenorul i-a cerut vedetei să plece: „Ce vrei, bani? Du-te și rupe contractul!”

Mijlocașul Cătălin Golofca (32 de ani) a semnat un contract valabil doi ani și jumătate cu FC Botoșani.
Mijlocașul Cătălin Golofca (32 de ani) a semnat un contract valabil doi ani și jumătate cu FC Botoșani.

Articol de - Publicat luni, 04 decembrie 2023 13:37 / Actualizat luni, 04 decembrie 2023 14:54

Surse GSP.ro au detaliat ce s-a întâmplat în vestiarul Chindiei după ultimul joc de campionat, în care echipa din Târgoviște a remizat acasă cu Chiajna (1-1) și iernează pe locul 11, la două puncte de ultimul loc de play-off.

La finalul meciului, într-o atmosferă tensionată, Chindia fiind egalată pe final, antrenorul Diego Longo i-a anunțat pe jucători că pleacă acasă și nu va sta pe bancă la ultimul joc de Cupă, programat joi, tot acasă, cu Hermannstadt. Un meci doar de palmares pentru târgovișteni, care nu mai au șanse să ajungă în "sferturile" competiției.

„MM Stoica m-a sunat să revin la Steaua!” » Antrenorul rivalei din Liga 1 a recunoscut discuțiile cu oficialul vicecampioanei
DEZVĂLUIRI
„MM Stoica m-a sunat să revin la Steaua!” » Antrenorul rivalei din Liga 1 a recunoscut discuțiile cu oficialul vicecampioanei

Cătălin Golofca și antrenorul Chindiei s-au inflamat de la bani: „Du-te, că ai cel mai mare salariu”

Respectivele surse explică: 

„În acel moment, Cătălin Golofca, ținut doar pe bancă, l-a întrebat cum rămâne cu salariul pe octombrie. Fiindcă antrenorul le promisese, înainte de jocul cu Concordia, că acesta va fi virat jucătorilor chiar luni. A fost momentul în care Longo a reacționat, de față cu toată echipa. I-a spus lui Golofca să se ducă să-și rezilieze contractul dacă nu-i convine ceva, că oricum el a fost adus de fostul președinte, Andrei Cordoș, și are cel mai mare salariu de la echipă. 

Jucătorul nu a rămas nici el dator, spunându-i că la echipă se știe că favorizează anumiți jucători, mai exact pe cei reprezentați de același impresar care l-a adus și pe el ca antrenor. A fost momentul în care Longo s-a înroșit la față și a ieșit nervos din vestiar".

Ciudățenii la salariile de la Chindia Târgoviște

Golofca nu s-ar mai putea transfera în altă parte, fiindcă în acest sezon a bifat deja două cluburi. A jucat pentru FC Botoșani, după care a semnat cu AFC Chindia. Dar după această confruntare deschisă cu tehnicianul, aceleași surse susțin că jucătorul n-ar mai vrea să lucreze sub comanda lui Longo.

Și situația salarială este una "specială". Jucătorilor li s-a achitat jumătate din contractul pe septembrie și jumătate din cel pe noiembrie. Dar nu și salariul pe octombrie, cel reclamat de Golofca în disputa cu antrenorul.

L-a scos din lot și pe Ioniță

Diego Longo (47 de ani), fostul preparator fizic care a lucrat cu Mircea Lucescu la Dinamo Kiev și cu Răzvan Lucescu la națională, a venit în a doua parte a lunii octombrie, în locul lui Vasile Miriuță, după înfrângerea de acasă cu Mioveni. În acest interval, el a intrat în conflict și cu un alt jucător vechi de la echipă, Adrian Ioniță (23 de ani) pe care l-a scos din lot și l-a trimis la echipa a doua.

Italianul este al treilea antrenor al echipei în acest sezon și a ajuns la Chindia la recomandarea lui Dan Boț, un scouter din Cluj, amic cu fostul președinte, Andrei Cordoș. Tot Boț i-a adus la Chindia, la începutul sezonului, pe Maxim Cojocaru și pe Victor Bogaciuc, ambii internaționali din Moldova, convocați la lot inclusiv la ultima acțiune, cea din noiembrie. Cu Diego Longo pe bancă, Chindia a câșțigat la Tunari și a remizat cu Concordia.

Mulți vor să plece

Situația la club este cu atât mai tensionată cu cât unii dintre jucători vor să rezilieze contractele și să plece. Aceleași surse spun că, în afară de Golofca, ar mai fi vorba despre Plămadă, Prejmerean, Șerban, Moldoveanu, plus cei doi "underi", Luca și Manolache. De aceea se pregătesc iar modificări masive în lot pentru iarnă, mai ales că echipa tot "pedalează" în gol și nu reușește să se apropie de locurile de play-off, obiectivul fiind promovarea.

Da, eu l-am reccomandat pe Diego Longo să vină antrenor și i-am adus la echipă pe Bogaciuc și pe Cojocaru. Dar am făcut-o fiind prieten cu Andrei Cordoș, nu de altceva. Nu mi-am luat niciun comision nici pentru antrenor și nici pentru cei doi jucători. Eu sunt scouter, mai fac recomandări, dar nu e nimic adevărat cum că aș face presiuni prin antrenor să joace ai mei. De exemplu, Fedele nu prea juca la fostul antrenor, dar cu Longo e titular. Și Fedele nu e jucător recomandat sau adus de mine. E doar opțiunea antrenorului
Dan Boț,  scouter

EXCLUSIV Revenire importantă la FCSB! Va intra direct titular în Cupa României

Florinel Coman nu e singurul! » Alți 2 jucători din Liga 1 care au luat „roșu” intenționat ca să stea în Cupă + Unul a și recunoscut: „Ăsta a fost obiectivul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
dumitrescu080
dumitrescu080  •  06 Decembrie 2023, 19:58

Domnule Mărgărit șocat sunteți dumneavoastră. Noi nu vedem șocul. Sunteți penibil serios.

dumitrescu080
dumitrescu080  •  06 Decembrie 2023, 19:56
Postat de Catalynn_12 pe 04 Decembrie 2023, 17:01

Fiind vorba de bani publici de care un primar psdist își bate joc, bani publici la care contribui si tu chiar dacă nu ești dâmbovițean, ar trebui să te intereseze! Pt ca d’asta au făcut acest clone, nu pt a ajuta fotbalul cu ceva, ci pt a sifona banii publici mai ușor! Odată trecuți pe entitatea așa zis privată, banilor publici li se pierde practic urma. Burleanu îi spune schemei “fotbal sustenabil” …

Aloo șefule Chindia Târgoviște nu este o clona. Echipa asta este înființată de când tu nu erai omule. Clona sunt echipele înființate după 2000, gen Csa 2017. Și nu este banul public al tău omule , este cel din judetul Dâmbovița. Dacă noi suntem de acord nu este treabă ta. Vezi de tine omule că viața te joacă.

Catalynn_12
Catalynn_12  •  05 Decembrie 2023, 11:01
Postat de mehigh_ms pe 05 Decembrie 2023, 08:09

tu vorbesti talpanistule de bani publici? esti jenibil

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează