FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Și-a oferit serviciile lui Dinamo, dar a ajuns la Voința Limpeziș: „Sper ca toată lumea să fie mulțumită”

Stephane Passi a semnat cu Voința Limpeziș
Stephane Passi a semnat cu Voința Limpeziș

Articol de - Publicat joi, 25 august 2022 13:24 / Actualizat joi, 25 august 2022 13:39

În prima parte a lunii iulie, după ce Unirea Slobozia a pulverizat-o pe Dinamo într-un amical, scor 5-0, unul dintre autorii golurilor ialomițenilor, Serges Ekollo, își recomanda doi amici camerunezi, fundașul central Patrick Arnaud (26 de ani) și atacantul Stephane Passi (27 de ani), celor din Ștefan cel Mare.

Cei doi africani jucaseră ultima oară la Brăila, retrogradată din eșalonul secund. Nu aveau mari pretenții financiare și, spuneau ei, „nu avem probleme de adaptare, vorbim și română, chiar putem veni și în probe”

Stephane Passi și-a oferit serviciile lui Dinamo, dar azi a semnat la Liga 3, cu Voința Limpeziș!

Cum nu s-a materializat nimic cu Dinamo, au existat contacte la un moment dat, Passi și-a găsit angajament până la iarnă, tocmai a ajuns azi la un acord cu formația de liga a treia buzoiană Voința Limpeziș, mâine deja va debuta pentru noua sa formație. 

„Este un contract bun pentru Liga 3, sper ca toată lumea să fie mulțumită. De-abia aștept să joc fotbal", a comentat extrema cameruneză pentru GSP.

Am prieteni care mi-au recomandat să vin la Dinamo, și Ekollo mi-a zis. Eu aș vrea să vin, chiar și în probe, joc atacant stânga și dreapta. Sunt "bombardier". Pot să merg în teste să-mi arăt valoarea. Pentru mine fotbalul e sacrificiu. Altfel, nu arăți nimic. Dacă vrei să ajungi mare, trebuie să te sacrifici, nu pun banii pe primul loc.

- Stephane Passi, atacant

6 formațiia bifat în România Passi până acum: Agricola Borcea, Gilortul Târgu Cărbunești, CS Făurei, CSM Pașcani, ACS Șimian și Dacia Unirea Brăila

VIDEO Opinia lui Florin Bratu despre situația lui Dinamo din Liga 2

Citește și alte știri despre Dinamo:

FOTO Dinamo și-a luat mijlocaș cotat la 400.000 de euro, după startul slab de campionat: „A semnat și intră în programul de pregătire”

EXCLUSIV Un alt candidat la pachetul de acțiuni de la Dinamo iese din cursă: „Doar așa am vorbit. Restul sunt povești”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  25 August 2022, 14:15

Voința Limpeziș este satelitul lui fcfc sb

Vezi toate comentariile (1)
Comentează