FOTBAL  »  LIGA 2  »  RETRAGERE

Surpriză încă din prima etapă a Ligii a 2-a! O echipă s-a retras din campionat

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 august 2015 11:49

Problemele mari de la FCM Dorohoi au devenit oficiale după ce șefii acestui club au trimis un document la FRF prin care au anunțat retragerea din campionat.

Astfel, Seria I a Ligii a 2-a va rămîne doar cu 13 echipe, iar o echipă va sta la fiecare etapă. De asemenea, în Liga a 3-a va retrograda un singur club.

”Marţi, gruparea din Dorohoi a trimis un document pe adresa Departamentului Competiţii al Federaţiei Române, prin care a confirmat retragerea din ediţia 2015-2016 a competiţiei.

În aceste condiţii, toate meciurile echipei FCM Dorohoi au fost anulate, urmînd ca adversarele acesteia să beneficieze de zi liberă în runda în care ar fi jucat cu gruparea din judeţul Botoşani”, e scris pe site-ul federaţiei.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (8)
para.para
para.para  •  29 August 2015, 13:15

Ca sa se preintampine o noua faza ca aceasta, echipa trebuie desfiintata total, iar conducatorii sa fie exclusi pe viata din sport. Nu poti sa emiti pretentii la acest sport daca n-ai si sustinere financiara. Cei de la Dorohoi stiau ca au probleme cu banii, de fapt ca nu au bani, de foarte mult timp, dar au mers pe burta, ca romanul. Daca anuntau din timp, acum o alta echipa incepea in locul lor, o echipa care poate chiar merita.

alexbarosanu
alexbarosanu  •  29 August 2015, 12:59

hahahahahah! sa se desfiinteze campionatul national de fotbal! sa se cheltuie banii in alte scopuri! nu e de nici un folos fotbalul! doar pentru jucatori

nebraska
nebraska  •  30 August 2015, 08:34
Postat de sibelius pe 29 August 2015, 15:37

o serie de 12-16 echipe in liga a doua si 8-10 in liga I sunt suficiente.

E grele in Valea rece Rupi.....

Vezi toate comentariile (8)
Comentează