FOTBAL  »  LIGA 2  »   U CLUJ - CS MIOVENI 1-2

U CLUJ - CS MIOVENI 1-2 // FOTO + VIDEO EXCLUSIV Scandal la Cluj după eșecul lui „U”: ultrașii au dat startul la proteste și cer demisia lui Bogdan Lobonț!

Tumultul a cuprins zonele din preajma stadionului, suporterii cerând demisia lui Bogdan Lobonț // FOTO: Raymond Fustos
Tumultul a cuprins zonele din preajma stadionului, suporterii cerând demisia lui Bogdan Lobonț // FOTO: Raymond Fustos

Articol de - Publicat sambata, 06 aprilie 2019 21:54

Bogdan Lobonț, 41 de ani, antrenorul Universității Cluj, și-a pus serios ultrașii în cap după eșecul cu CS Mioveni, 1-2, din liga secundă, care îi îndepărtează pe ardeleni de promovare.

Suporterii îi cer demisia fostului goalkeeper, iar protestele s-au declanșat chiar din această seară.

Apostrofările la adresa lui Lobonț au început imediat după ce U Cluj a primit golul secund. Publicul de pe Cluj Arena i-a soliciat demisia acestuia, iar haosul a continuat și după meci.

Câțiva ultrași ai lui U Cluj i-au așteptat pe jucători la finalul partidei, apostrofându-i pe aceștia minute în șir. Apoi, ținta a continuat să fie Bogdan Lobonț, a cărui primă experiență în antrenorat tinde să devină una extrem de nefericită!

Suporterii vor explicații amănunțite de la Bogdan Lobonț și managerul Ioan Ovidiu Sabău, considerați vinovați pentru parcursul nesatisfăcător al lui U Cluj din 2019.

După această înfrângere de pe teren propriu, „U” este pe locul 4, cu 57 de puncte.

Lobonț exclude demisia

La conferința de presă, Bogdan Lobonț a oferit primele declarații despre situația tensionată din jurul echipei:

„Stați liniștiți, vina este în întregime a mea. Este normal să mi se ceară demisia, sunt la început de drum, se întâmplă și la antrenori cu vechime, Spalletti, Sarri. Nu mă gândesc la plecare, de ce să mă gândesc?”

Vezi AICI clasamentul actualizat din liga secundă!

Remus Câmpeanu, conflict cu agenții de pază

Remus Câmpeanu, legenda vie a clubului, a urmărit partida singur, retras modest la Tribuna I, lângă masa presei. La finalul jocului, a coborât și a vrut să intre pe tunelul de acces pe teren, dar a fost oprit de un agent de pază, care i-a pus mâna pe piept.

Imediat, câțiva spectatori care au văzut faza l-au luat la rost pe agent. "Tu nu știi cine e Remus Câmpeanu, e legenda clubului, mă!" "Așa, și?!", a fost reacția agentului.

Vezi și: Pas greșit pentru „U” Cluj în lupta pentru promovare: George Florescu în poartă 15 minute + Toate rezultatele din Liga 2

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
luisharcsa
luisharcsa  •  07 Aprilie 2019, 14:48

Astia nu-s suporteri. Din cauza lor a ajuns U acolo unde este.Pacat.

sibelius
sibelius  •  07 Aprilie 2019, 13:10
Postat de Cozar Cornel pe 07 Aprilie 2019, 12:04

"U"nu are antrenor, Lobont este 0 barat !

U nu are jucatori!

sibelius
sibelius  •  07 Aprilie 2019, 13:08
Postat de ray51 pe 07 Aprilie 2019, 08:54

Imi este greu sa 'ingurgitez' aceasta infrangere. Desi partida s-a incheiat de mult, nu pot sa accept ca o echipa de 'mercenari' dintr-un cartier marginas argesean poate invinge o echipa universitara (cat mai exista) clujeana !!! Trebuie aflat exact cauza ce a determinat aceasta rusine.

Daca Mioveniul sunt mercenari, lotul adus din vara pana acum(liberi de contract+ imprumut) ce sunt? U Cluj are o echipa mediocra, dovada si faza premergatoare penalty-ului in care un "mercenar" de 37 de ani(care are mai multi ani jucati la Mioveni decat noul U Cluj de la reinfiintare) a trecut ca un accelerat pe lang bursierii din teren si in aplauzele frenetice ale "corpului profesoral" din tribuna.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează