FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGAB.RO

UTA a fost programată în Cupa deşi are doar un jucător legitimat

uta, cupa romaniei
uta, cupa romaniei

Articol de GSP - Publicat luni, 23 august 2010 00:00

Echipa din Liga a II-a, UTA, a fost programată de Federaţia Română de Fotbal în faza a patra a Cupei României, unde va întâlni, marţi, formaţia Gloria Arad, deşi în momentul de faţă are doar un jucător legitimat în lot şi nu are conducere tehnică

Singurul fotbalist legitimat la FCM UTA Arad este fundaşul Constantin Bumbac, ale cărui drepturi federative au fost sechestrate de ANAF din cauza unei sume de 70.000 de euro pe care gruparea arădeană o are de achitat la bugetul statului. Restul fotbaliştilot din lot au plecat de la echipă din postura de jucători liberi de contract.

Având în vedere situaţia de faţă, este posibil ca UTA să trimită în teren la meciul cu Gloria Arad, programat, marţi, de la ora 17.30, în deplasare, o echipă alcătuită din jucători de la grupele de copii şi tineret care au rămas încă pe vechea societate.

UTA se află în această perioadă în reorganizare, transformându-se din societate non-profit în societate pe acţiuni. Conducerea clubului UTA doreşte să evolueze tot în Liga a II-a în sezonul 2010-2011, deşi, conform regulamentelor în vigoare, în cazul transformării în societate pe acţiuni echipa trebuie înscrisă în Liga a III-a. Oficialii arădeni mizează pe faptul că grupările îndreptăţite să preia locul echipei UTA, printre care se află şi formaţia Fortuna Covaci, vor refuza înscrierea în Liga a II-a din cauza investiţiilor pe care ar trebui să le facă.

Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează