FOTBAL  »  LIGA 3  »  CS PĂULEȘTI

EXCLUSIV Conducerea clubului CS Păulești a reacționat imediat » Ce decizii s-au luat după gestul șocant făcut de Vali Lazăr de la amicalul cu Dinamo

Ovidiu Burcă, în alb, cu Vali Lazăr, în dreapta - cu mâna la gură, pe vremea când era la Dinamo, foto: Imago
Ovidiu Burcă, în alb, cu Vali Lazăr, în dreapta - cu mâna la gură, pe vremea când era la Dinamo, foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 22 ianuarie 2023 12:32 / Actualizat duminica, 22 ianuarie 2023 12:49

Vali Lazăr (33 de ani), fotbalistul celor de la CS Păulești, formație de Liga 3, a fost sancționat de conducerea clubului prahovean, ca urmare a gestului făcut de jucător în amicalul de sâmbătă, împotriva lui Dinamo, scor 0-0. 

Daniel Iancu (52 de ani), directorul sportiv al CS Păulești a spus, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, că ex-dinamovistul va fi sancționat din punct de vedere financiar, urmând a-i fi reținute 3 salarii. În plus, și-a pierdut postul de antrenor la juniori.

Basarab Panduru, dat pe spate de un patron din Liga 1: „Cred că e singurul care bagă milioane cu cap”
RAPID
Basarab Panduru, dat pe spate de un patron din Liga 1: „Cred că e singurul care bagă milioane cu cap”

Daniel Iancu, director sportiv CS Păulești: „La a doua abatere îi reziliem contractul lui Vali Lazăr”

„L-am amendat drastic, în prima fază, reținerea salariului pe trei luni, urmând ca la a doua abatere să-i reziliem contractul. Lazăr are salariu câteva sute de euro. Ne dezicem în totalitate de gesturile și declarațiile pe care le-a făcut. Am vorbit cu el aseară și i-am explicat destul de clar că am înțeles la ce a vrut să bată apropo, că Burcă nu e bărbat. 

Dar altul poate să înțeleagă că e conotație sexuală. Nu suntem de acord cu așa ceva. E neplăcut pentru noi. Ne-a pus într-o situație urâtă. Noi vrem ca lumea să afle de Păulești, dar nu în felul acesta”, a declarat Daniel Iancu, directorul sportiv al CS Păulești, pentru Gazeta Sporturilor.

Conducerea clubului CS Păulești a reacționat imediat » Ce decizii s-au luat după gestul șocant făcut de Vali Lazăr de la amicalul cu Dinamo
Daniel Iancu, director sportiv CS Păulești

CS Păulești i-a reziliat lui Vali Lazăr contractul de antrenor la juniori

Vasile Vasile, președintele clubului CS Păulești, a vorbit, de asemenea, despre situația lui Vali Lazăr: „Lui Vali Lazăr i-am reziliat contractul de antrenor pe care îl avea cu echipa noastră de juniori. N-are ce transmite copiilor prin gestul făcut”. 

Vali Lazăr, gest ciudat în amicalul lui Dinamo. A aruncat cu chiloți spre banca lui Ovidiu Burcă

Plecat după un scandal cu antrenorul Ovidiu Burcă, Vali Lazăr (33 de ani) s-a reîntâlnit cu tehnicianul lui Dinamo în amicalul jucat sâmbătă, la Buftea. 

După ce în finalul anului trecut l-a criticat pe Ovidiu Burcă, spunând despre el că „se crede psiholog mare”, Vali Lazăr a făcut un gest ciudat. 

VIDEO. Moment ciudat în timpul amicalului Dinamo - Păulești. Vali Lazăr: „Să-mi dai ăia 50 de lei!”

În prima parte a amicalului, extrema de la CS Păulești a evoluat pe partea stângă, chiar în fața băncilor de rezerve. Și s-a contrat de mai multe ori cu Ovidiu Burcă. 

La un moment dat, fostul jucător al „câinilor” a făcut un gest ciudat. A scos din jambiere două perechi de chiloți de damă, roz și mov, pe care le-a aruncat către banca lui Dinamo. „Luați-i! Să-i dați lui Mister în cantonament!”, a spus Lazăr, spre uimirea celor din jurul său. 

+6 FOTO

Acesta și-a continuat ulterior disputa cu Ovidiu Burcă. „Să țipi mai tare, înjură, să te aud. Să-mi dai prima de 50 lei de la Târgu Jiu”, a spus Lazăr către Burcă. 

Antrenorul i-a dat replica: „Ești slab! Foarte slab”, dar Lazăr a comentat din nou „Psihologule”, potrivit playsport.

La final, când Lazăr a venit să dea declarații, iar Ovidiu Burcă pleca, fotbalistul a strigat: „Gata! A plecat marele psiholog și licențiat!”. După meci, antrenorul lui Dinamo nu a vrut să discute cu reporterii despre incidentul cu Lazăr. 

Domnul cu rochiță a reușit să dea liderii vestiarului afară. Nu e normal (n.r. – despre gestul său cu chiloții), asta e, nu are curaj să privească în ochi, nu a avut curaj să mă privească pe mine în ochi, nu a vrut curaj să-i privească în ochi pe cei cinci, i-a dat afară și se băga prin căsuță, pe-acolo pe la Săftica. Despre ce vorbim?!
Sunt și altele la mijloc, băieții și marea majoritate a oamenilor din jurul lui Dinamo știu ce face acest psiholog. Nu m-a supărat cu nimic, știam cu o lună înainte că el o să facă asta, dar el are impresia că e Dumnezeu pe pământ și-i tratează așa pe ceilalți, care l-au ajutat să ajungă la un punct de play-off.
Îi dai afară și tu nu ai transferuri. Apoi o să plângă, o să spună că au făcut ei răscoală, jucătorii sunt vinovați. Domnul psiholog nu este vinovat, că are niște cărți în fața altora. Nu e așa…

-Vali Lazăr, după meci

Citește și:

„Puiule, dau cu tine de ciment!” » Șeful galeriei de la Rapid, amenințări pentru crainicul stadionului! Mesajul de pe tabelă care i-a înfuriat pe ultrași

Reacția lui Dan Petrescu după ce Marko Dugandzic a dat 3 goluri în Rapid - Sepsi: „Nu eu l-am dat afară! Eu nu am fost de acord să plece”

Citește și:

„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Nationala
„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Adrian Mititelu acuză o conspirație la retrogradare: „Au vrut să pună mâna pe jucători la preț de «dumping»”
Superliga
Adrian Mititelu acuză o conspirație la retrogradare: „Au vrut să pună mâna pe jucători la preț de «dumping»”
Șoc la CFR Cluj! Ardelenii au primit interdicție la transferuri
Superliga
Șoc la CFR Cluj! Ardelenii au primit interdicție la transferuri

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (12)
rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  23 Ianuarie 2023, 05:42
Postat de tipsy pe 22 Ianuarie 2023, 16:23

Exact ... astia de la Paulesti sunt ingrijorati sa nu creada lumea ca sunt gay, asa reiese :)). Vai de mama ei de tara ...

Invers, să nu cumva să creadă lumea că se face aluzie la lgbt. Poate sa se ia de caracter, de demnitate...

creeperno807
creeperno807  •  22 Ianuarie 2023, 22:35

Se cearta si de unul singur

81mada
81mada  •  22 Ianuarie 2023, 19:20

Marele Lazar joaca pe cateva sute de euro si strange bani sa se mute la Doha… Exista vreun antrenor cu care nu s a certat???

Vezi toate comentariile (12)
Comentează