FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV Episod inedit cu Mircea Rednic și Vali Lazăr: „M-a trimis la conferința de presă și apoi m-a exclus din lot”

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Articol de , , - Publicat marti, 28 martie 2023 17:14 / Actualizat marti, 28 martie 2023 19:30

Valentin Lazăr (33 de ani) a povestit un episod inedit care l-a avut în prim plan pe Mircea Rednic, fostul său antrenor la Dinamo. 

Extrema a acceptat provocarea GSP de a spune primul lucru care îi vine în minte despre diverse situații sau oameni din fotbal, iar în cazul „Puriul” a explicat episodul în care a fost exclus din lot. 

Reacția avocaților FCSB după decizia ÎCCJ: „Decizia este un real succes. Palmaresul este unic și aparține echipei din Liga 1”
FCSB - CSA STEAUA
Reacția avocaților FCSB după decizia ÎCCJ: „Decizia este un real succes. Palmaresul este unic și aparține echipei din Liga 1”

Vali Lazăr despre Mircea Rednic: „Avea un stil frumos de te «făcea»”

„Am avut ceva conflicte cu dânsul. Avea un stil al lui de te «făcea» frumos. Dar este unul dintre antrenorii de la care am rămas cu niște idei pe fotbal. E un antrenor bun, care a realizat performanță. 

Țin minte că, mai demult, m-a trimis la o conferință de presă și apoi, înaintea jocului, m-a exclus din lot. Aveam cantonament cu două zile înainte de meci, iar la ora 11:00, înaintea jocului, m-a trimis să mă antrenez singur", a spus Valentin Lazăr despre episodul cu Mircea Rednic.

Vali Lazăr despre relația cu Ioan Andone: „În 6 luni am explodat”

La polul opus, Valentin Lazăr l-a lăudat Ioan Andone și a spus că este cel mai bun antrenor pe care l-a prins în activitate.

„Top! Eram în capul listei să fiu dat afară, când a venit la echipă. Nea Ando a schimbat foaia și a spus că echipa va începe cu mine: în 6 luni am explodat și am prins transferul în străinătate! 

A fost cel mai apropiat antrenor de mine. Când eram în capul listei să fiu dat afară, a venit și mi-a dat încredere. Am dat goluri, 8-9 pase de gol, apoi am prins transferul. Clar, el este cel mai bun antrenor pentru mine", a mai povestit Vali Lazăr.

Citește și alte știri: 

ÎCCJ a dat verdictul: procesul pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua se REJUDECĂ » Toate detaliile

Probleme pentru Iordănescu: posibil titular, out din lot pentru meciul cu Belarus + Doi jucători nu au prins nici de data asta lista

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează