FOTBAL  »  LIGA 2  »  SPORTUL STUDENŢESC

Varga: "Ghencea, Giuleşti, nu contează! Merg oriunde şi mă fac iubit"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 februarie 2010 00:00

Mijlocaşul Sportului Studenţesc Dacian Varga dezvăluie că nu are preferinţe în ceea ce priveşte viitoarea sa destinaţie şi mărturiseşte că şi-ar dori să ajungă la una dintre echipele cu şanse la titlu.

"Mîine dimineaţă plec în Turcia cu Sportul şi sper să nu stau mult alături de colegii mei din liga a doua. Important e să fie o ofertă contretă şi nu una prin ziare sau la telefon, cred că aşa îşi doreşte domnul Şiman. 

Am avut evoluţii bune la Unirea Urziceni, am prieteni la Dinamo, la Steaua, la Rapid, mi-e indiferent unde voi ajunge. Dacă îmi voi face treaba mă voi adapta fără nici un fel de problemă la orice echipă, publicul mă va iubi pentru că voi da totul", a spus Varga la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
 •  04 Februarie 2010, 11:49

varga hai mai baiete la rapid lasa prostiile ca stii bin e cum ne purtam noi cu jucatorii...la steaoia o sa iti iei incepand de la patron pana la cea mai mica oaie numai injuraturi echipa a 2 o sa fi vandut dupa cu 10 000 euro...ai vazut ce a patit dairo goian ghionea badoi stelian stancu semedo prost ao fi sa ajungi la steaua treaba ta.....

 •  03 Februarie 2010, 23:39

Hai la Poli, nu fi fraier,ca orisicum anul asta Timisoara castiga campionatul !

 •  03 Februarie 2010, 22:04

Acum sa -l vad pe Gigi Becali! Daca il ia pe Varga, inseamna ca nu e chiar pe drojdie. Daca il rateaza, sub diverse pretexte, inseamna ca are mari probleme cu banii. Mi-e teama ca acesta e adevarul...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează