FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Pițurcă vrea totul pentru CSA Steaua: „Nu sunt mulțumit! Să ia măsuri, să meargă mai departe”

Victor Pițurcă / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Victor Pițurcă / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat miercuri, 25 octombrie 2023 10:18 / Actualizat miercuri, 25 octombrie 2023 11:03

Victor Pițurcă, câștigător al Cupei Campionilor cu Steaua, a reacționat după decizia Curții de Apel București privind palmaresul clubului roș-albastru.

Curtea de Apel a stabilit că palmaresul din 1947 până în 1998 le aparține celor de la CSA Steaua, din 1998 până în 2003 este al nimănui, iar din 2003 până le aparține celor de la FCSB.

Dumitru Dragomir, reacție după decizia din procesul pentru palmaresul Stelei: „Judecătorii nu se pricep la fotbal. Instanța nu are dreptate”
FCSB - STEAUA
Dumitru Dragomir, reacție după decizia din procesul pentru palmaresul Stelei: „Judecătorii nu se pricep la fotbal. Instanța nu are dreptate”

Pițurcă vrea ca CSA Steaua să meargă în instanță și să obțină și palmaresul aflat în aer, cel din perioada 1998 - 2003, când Steaua funcționa ca o asociație, condusă de Viorel Păunescu.

Victor Pițurcă: „Steaua să meargă mai departe”

„Era previzibil, se știa care va fi decizia. Nu cred că își făcea nimeni iluzii că va fi altceva decât ce a fost dat, însă nu sunt mulțumit pentru că există o perioadă în care nu se știe de partea cui e palmaresul. Aici clubul Steaua trebuie să ia măsuri, să angajeze o firmă de avocatură. 

Chiar aș merge mai departe ca lumea să fie convinsă de adevăr și să vedem cum această echipă a fost trecută în dreptul lui Gigi Becali, cine a semnat... ca să știm de ce nu a rămas Gigi Becali cu Steaua București. S-a întâmplat ceva atunci și ar trebui să știe lumea. 

Lumea în continuare e confuză, unii cred că adevărata Steaua e FCSB. S-a dovedit și oficial, legal, că Steaua e Steaua. Ar trebui să se facă lumină în acest caz”, a declarat Victor Pițurcă, fost antrenor la Steaua și FCSB, potrivit sport.ro.

VIDEO Victor Becali: „E aberant ce vrea CSA Steaua” + „Banii investiți în clubul din Liga 2 sunt bani aruncați”

Citește și:

Fanii Stelei cer promovarea lui Florin Talpan și soluții pentru promovare: „Singurul care luptă pentru binele clubului!”
FCSB - STEAUA
Fanii Stelei cer promovarea lui Florin Talpan și soluții pentru promovare: „Singurul care luptă pentru binele clubului!”
Căpitanul legendar al Stelei a comentat decizia Curții de Apel privind palmaresul
CSA Steaua
Căpitanul legendar al Stelei a comentat decizia Curții de Apel privind palmaresul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
MD76
MD76  •  26 Octombrie 2023, 09:00

Pai ce facem bre nea zaruleț, spunem ca sa făcut dreptate și ca FCSB nu este continuarea Stelei. Dar tu și cu Tudorel și alți generelai va cam contraziceți singur spunând că : dacă începem noi sa spunem cu a luat Becali STEAUA. Pai stai bre, deci Becali a luat Steaua da. Steaua. Pai atunci procesul at rebui sa fie pe alta tema,gen modul cum a luat Becali clubul .Și atunci ar trebui niște mâncători din armata sa răspundă pentru asta .

conicor2008
conicor2008  •  25 Octombrie 2023, 23:37
Postat de eterna.terra.nova pe 25 Octombrie 2023, 15:33

S-a facut lumina doar cei desprinsi de realitate cred ca 10sb nu e o clona

OK, "eterna terra nova", dar spune-ne si nou care dintre ele? Aia, fosta a mititelului, bagata-n faliment de idolul tau picurca? Can si-a pus clauza in contract de 7 meleoane euro si a facut tot posibilul sa ajunga in situatia de a fi alungat de la echipa? L-a dat pe mititel in judecata si si-a "cerut" banii, Universitatea Craiova, cea istorica, echipa lui Oblemenco, Beldeanu, Balaci, Stefanescu, Camataru, Lung, etc. a ajuns in faliment .... Fa plecaciuni lui picurca in continuare!

Ioano13
Ioano13  •  25 Octombrie 2023, 20:02

La mintea lui de barbugiu, crede ca insistența e cheia succesului. Ca orice barbugiu, alege soluția convenabila lui, chiar ilegală. De o moralitate sub nivelul hoților de buzunar, Piturcă are, evident, niște câștiguri din promovarea csa. Omul care a antrenat nationala dar nu are niciun trofeu ( ca antrenor) cu vreo echipă este depășit de noile realități din lumea fotbalului modern. Gratis un sfat : du-te la Orodel, cultivă praz și vei fi mai apreciat!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează