FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGAB.RO

Vivi, “one man show”

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 mai 2010 00:00

Antrenorul principal al Petrolului Ploieşti, Valeriu Răchită (40 ani), a făcut recital la partida pe care echipa sa a susţinut-o la Giurgiu.

<!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0in; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:8.5in 11.0in; margin:1.0in 1.25in 1.0in 1.25in; mso-header-margin:.5in; mso-footer-margin:.5in; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->

Deşi aproximativ o oră de joc s-a mulţumit să ofere indicaţii echipei sale, antrenorul oaspeţilor, Valeriu Răchită, nu a mai putut suporta determinarea gazdelor, mai ales după ce Damian a reuşit deschiderea scorului.

Copiii de mingi şi înfrângerile Dunării în faţa celor de la Dinamo II şi Victoria Brăneşti l-au scos parcă din minţi pe tehnicianul născut la Boldeşti-Scăeni: “Cu Brăneştiul şi cu Dinamo II v-aţi dat la o parte. Cu noi vă daţi viaţa pe teren. Să vină DNA-ul” şi-a început Vivi “recitalul”.

Revenirea în joc a Petrolului după golul egalizator al lui Opriţa (minutul 74) nu a reuşit să îl calmeze pe antrenorul “galben-albaştrilor”. Din contră. Rămas singur să vocifereze vehement (după ce un alt guraliv, maseurul Petrolului, fusese trimis în tribune de Sebastian Colţescu, pentru proteste), Valeriu Răchită a “explodat” pur şi simplu în prelungirile jocului.

După ce mai întâi şi-a aruncat şapca în teren, nervos fiind şi pe situaţie dar şi pe unul dintre jucători, Răchită a început să aducă injurii celui de-al patrulea arbitru, Cristina Babadac, pentru că aceasta ar fi arătat trei minute de prelungire, şi nu patru sau cinci. “Pauza de hidratare de ce nu ai pus-o?!” s-a răstit (pe bună dreptate de această dată) Răchită. Nici măcar după ce Sebastian Colţescu l-a invitat să părăsească spaţiul tehnic, fostul jucător al Petrolului, Stelei şi bulgarilor de la Litex nu s-a potolit.

După ce i-a mai “aruncat” câteva cuvinte de dulce Cristinei Babadac, fiind aproape să o lovească, în momentul în care a trecut prin faţa băncii tehnice a giurgiuvenilor, Valeriu Răchită a spus, printre dinţi, că “le va arăta el” la Ploieşti, după care a şutat cu sete într-o sticlă de apă aflată în calea sa.

Provocat fiind de un spectator, Răchită nu şi-a arătat vârsta, escaladând cu uşurinţă gardul care desparte terenul de tribună, dorind să îi aplice astfel o corecţie “suporterului neobrăzat”. Calmat cu greu de forţele de ordine, Răchită a continuat "circul" la vestiare.

“Femeile să stea la cratiţă, nu au ce căuta în arbitraj. Eu îmi certam jucătorul, ea de ce s-a băgat?” a mai spus acesta, după care, alături de preşedintele consiliului de administraţie al clubului, Alexandru Crângu şi de directorul sportiv Dan Dorobeţ, nu i-a lăsat pe jurnaliştii giurgiuveni să îşi exercite meseria.

Dacă “oficialii” Petrolului au dat dovadă de un primitivism feroce în ceea ce priveşte noţiunea de fair-play, suporterii “găzarilor” s-au comportat exemplar, demonstrând, fie şi numai prin faptul că au ales să îşi însoţească echipa şi acasă şi în deplasare - fiind alături de aceasta - că Petrolul merită să revină pe prima scenă a fotbalului românesc.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (1)
 •  01 Iunie 2010, 01:43

Ati scris un articol ca sa va aflati in treaba ! Jalnicilor ce sunteti ! Dece nu scriti si de prima propusa la egal de patronul astrei Ploiesti pe care nu la interesat sa motiveze jucatorii dunarii si pentru un egal la branesti si nici nu-l va interesa sa premieze un egal sau o victorie cu sportul . Asa ca spuneti-mi si mie care credeti ca va fi rezultatul partidei Dunarea - Sportul ??????????????????

Vezi toate comentariile (1)
Comentează