FOTBAL  »  LIGA 3  »  SALARII

Cât vor câștiga lunar jucătorii Stelei + Ce bonusuri de victorie are echipa lui Lăcătuș

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 29 august 2017 22:33

Fotbaliștii de la CSA Steaua și-au primit copiile de contracte după ultimul meci amical disputat înainte de startul sezonului din Liga 4, câștigat cu 9-0 în fața formației Unirea Izvoarele.

Toți jucătorii au semnat pentru o perioadă de doi ani, cu opțiune de prelungire automată pentru alte două sezoane, iar salariile lunare sunt de aproximativ 1.500 de lei. Steliștii au inclusiv bonusuri de victorie, în valoare de 200 de lei.

Echipa antrenată de Ion Ion va debuta în Liga 4 împotriva grupării Venus București, vineri, de la ora 17:00. Meciul va avea loc pe Terenul 5 din Complexul Ghencea. 

Obiectivul Stelei este promovarea consecutivă în anii următori, până când echipa va ajunge în Liga 1. 

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (59)
147687542408495
Viorel Stelistul  •  30 August 2017, 18:04

Milogul antrenor ratat lakatos are mai multe bonusuri: daca nu vine la meci baut, primeste o cartela in plus la cantina, ca sa-si intretina buhaiala accentuata; la fiecare trei luni ciorapi si izmene kaki noi si semestrial uniforma cu cascheta, plus solda de grad si pensie militara speciala. Copii astia nevinovati, catane, racani si trupeti, vor si ei un salariu si un angajament nu sunt de acuzat sau criticat. Vinovati sunt marsavii care inventeaza himere: echipe de fotbal profesionist finantate din bugetul apararii intr-o tara NATO!!!! In SUA cate echipe de fotbal american profesionist o finanta armata??? Ca la noi la nimeni! O rusine!

whiteredarad
whiteredarad  •  30 August 2017, 12:55

E un buget de divizia C, desigur neavand deplasari , la distanta. Iata ca banii publici pot fi investiti in sportul militar. Nu ni se spune : cit iau antrenorii, daca au fost reactivati ....ca militari ! Unici in lume : Armata menbra NATO, cu echipa de fotbal -....fara militari !

sooos1ck
sooos1ck  •  30 August 2017, 09:57
Postat de ionutstv pe 30 August 2017, 08:21

Castiga mai putin decat menajera lui Gigi.

Castiga mai mul ca jumatate de tara...Romania te iubesc!!!

Vezi toate comentariile (59)
Comentează