FOTBAL  »  LIGA 3  »  FRF

Contestaţie împotriva lui Eugen Pîrvulescu, reprezentantul Ligii a 3-a în Comitetul Executiv

Articol de GSP - Publicat marti, 26 ianuarie 2010 00:00

Proaspăt ales în Comitetul Executiv pe unul dintre cele două locuri rezervate Ligii a III-a, Eugen Pîrvulescu ar putea pierde poziţia în forul federal pentru că nu este preşedinte la Voinţa Sibiu! Regulamentul prevede că nu au dreptul să fie aleşi oficiali ai cluburilor care ocupă alte posturi în organigramă. Pe numele lui Pîrvulescu s-a depus o contestaţie la departamentul juridic al FRF, din partea celor de la Juventus Colentina, al cărei preşedinte, Marian Rusen, a terminat pe locul trei la scrutinul pentru alegerea reprezentanţilor din "C".

Pîrvulescu explică însă că, din luna octombrie a anului trecut, ocupă postul numărul unu la Voinţa: "Deasupra mea nu mai este decît finanţatorul, Ioan Hămbăşan. Am drept de semnătură şi ştampilă, aşa că nu ştiu de ce se crează atîta agitaţie".

Juristul FRF, Adrian Stîngaciu, a punctat că "vom studia contestaţia, trebuie să verificăm actele, după care să luăm o decizie, probabil pînă la sfîrşitul săptămînii. Din punctul meu de vedere, dacă alegerea lui Eugen Pîrvulescu se va dovedi nefundamentată, ar trebui făcut un nou scrutin. Nu cred că se poate discuta de înlocuirea lui cu cel venit pe locul următor, fiindcă nu sîntem la curse de cai".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  27 Ianuarie 2010, 07:09

sa stea linistit domnul rusen pentru ca domnul pirvulescu este presedinte la vointa din 15 octombrie dar se pare ca rusen a digerat foarte greu infringerea umilitoare pe care i-a aplicato pirvulescu este timpul ca bucurestenii sa se mai astimpere sau poate domnul rusen nu vrea sa promoveze nici anul acesta

Vezi toate comentariile (1)
Comentează