FOTBAL  »  LIGA 3  »  FORESTA SUCEAVA

Discurs-manifest al lui Goian » Și-a dat demisia de la Foresta și îi arată cu degetul pe conducători: „Au un singur scop, acela de a suge bani”

Dorin Goian și-a dat demisia de la Foresta Suceava. 
Foto: Facebook @ACS Foresta Suceava Oficial
Dorin Goian și-a dat demisia de la Foresta Suceava. Foto: Facebook @ACS Foresta Suceava Oficial

Articol de - Publicat luni, 12 iunie 2023 21:27 / Actualizat luni, 12 iunie 2023 22:24

Dorin Goian (42 de ani) și-a dat demisia din funcția de antrenor al Forestei Suceava. Tehnicianul a dezvăluit motivele din spatele deciziei. 

Alături de Dorin Goian, de la club a plecat și președintele Gabriel Clim. Cei doi invocă faptul că mai mulți membri fondatori ai clubului, printre care Ion Lozovan, Andrei Ciutac și Mihai Ungureanu nu au dorit să ajute echipa, ci au căutat întotdeauna numai binele propriu. Goian îi îndeamnă pe suceveni să înființeze o echipă nouă, care să fie condusă de oameni corecți. 

Gigi Becali, „bomba” perioadei de mercato! S-a înțeles cu jucătorul și semnează în orele următoare
FCSB
Gigi Becali, „bomba” perioadei de mercato! S-a înțeles cu jucătorul și semnează în orele următoare

Dorin Goian și-a dat demisia de la Foresta Suceava: „Membrii fondatori au un singur scop, acela de a suge bani” 

„Eu am venit cu Gabriel Clim președinte, așa că etic, moral, plec cu el. Încă un motiv pentru care plec e că nu voi putea lucra cu acești oameni care, din păcate, sunt membri fondatori la acest club. 

Ei au un singur scop, acela de a suge bani. cât mai mult. Îmi pare rău că la Suceava a rămas o mână de oameni, dar cât timp aceste persoane sunt la conducere, eu, dacă aș rămâne la echipă, practic aș face parte la hoție și nu vreau. 

Suceava, dacă se poate, trebuie să facă o echipă din Liga 4, din Liga 5, în care să fie trei membri fondatori suceveni. Să aibă puterea să se retragă, să vină altcineva dacă e nevoie apoi. 

Nu contează cât va dura până când va promova, dar e important să fie formată din suceveni, care vor o echipă a orașului, care nu au interes față de bani publici, să fie oameni corecți”, a declarat Dorin Goian, potrivit liga2.ro. 

Dorin Goian, despre plecarea de la Foresta Suceava: „La fel procedam și dacă promovam în Liga 2”

Dorin Goian și-a continuat după aceea discursul, dezvăluind lucruri grave din interiorul clubului. Fostul jucător de la Rangers sau FCSB a spus că ar fi plecat de la echipă și dacă ar fi reușit să o ducă pe Foresta în Liga 2. Sucevenii au fost învinși la baraj de Ceahlăul Piatra-Neamț, 0-2 la general. 

„Indiferent dacă promovam acum sau nu, noi aveam același discurs! Am fi plecat din nou! Când s-a întâmplat ce s-a întâmplat la club în aprilie, când a fost președintele scos iar de la semnătură, am spus gata, așa ceva nu se poate! 

Este inadmisibil. Vă spun sincer că la fel procedam dacă promovam în Liga 2, dar aveam o bucurie în suflet. Decizia era aceeași!”, a mai punctat Dorin Goian, potrivit sursei citate. 

Dorin Goian se afla în al 3-lea mandat pe banca trupei din Suceava, după experiențele din iulie 2016-ianuarie 2017 și iunie-octombrie 2020. A mai pregătit-o în carieră și pe CSM Bucovina Rădăuți. 

VIDEO. Dorin Goian: „Am avut adversari care m-au făcut să iau garsonieră în ziar”. Poveste genială cu Van Persie

Citește și: 

Varga a anunțat noul antrenor de la CFR Cluj: „Miercuri ne vom vedea”

Ioan Varga anunță plecarea iminentă a vedetei lui CFR Cluj: „E o propunere concretă din Europa”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Nicknack
Nicknack  •  13 August 2023, 12:48

Nu știu de ce Poliția nu intervine dar e greu cu rudenia asta ,poliție ,primărie ,prefectura.Plus că Lungu e hot profesionist acoperit bine cu acte..Cum se poate că o echipa din liga a 3 a ,cu cel mai mare buget de la primărie să facă datorii de 500 mii euro?E ceva de neconceput Goian vrea binele fotbalului sucevean dar realizează că la Suceava performante nu va face și e adevărat participa la ***..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Barbanta
Barbanta  •  19 Iunie 2023, 14:55

Stia-i asta de la bn început ☝️ Nu mai căuta motive???? Am fost la vreo doua meciuri,spui că erau certați, dușmani, asa isi dădeau pase intre ei???? Nu vb intre ei,nu se ajută,nu am vz unul să ia gaina⚽️să meargă la poartă???? Numai pe jos,au treabă cu arbitrii???? Goe☝️ Mentalitate...Personalitate..Ambitie..Profesionalism....Respect. Nu am vz asa ceva☝️ Care tu trebuia să -i inveti???? Nu esti profesionist???? Stii cine fuge☝️

Vezi toate comentariile (2)
Comentează