FOTBAL  »  LIGA 3  »  FCSB II

FCSB II a demolat-o pe Agricola Borcea în Liga 3-a » Un jucător de la prima echipă a marcat de patru ori! William de Amorim, titular și el

Mezinul familiei Benzar are și două goluri la prima echipă în acest sezon // FOTO: Raed Krishan
Mezinul familiei Benzar are și două goluri la prima echipă în acest sezon // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 octombrie 2017 22:13

FCSB II s-a distrat astăzi în meciul din Liga a 3-a cu Agricola Borcea, reușind să câștige cu 8-0, într-un meci în care un jucător de la prima echipă a reușit un "poker". 

"Satelitul" din Liga a 3-a al roș-albaștrilor a avut parte de aportul a trei jucători de la prima echipă: Daniel Benzar, Vlad Achim și William de Amorim.

Daniel, fratele mult mai cunoscutului Romario Benzar, a avut o evoluție entuziasmantă, reușind să înscrie de nu mai puțin de patru ori.

Celelalte goluri ale steliștilor au fost reușite de Mihai Neg, Roberto Ion și Mario Mihai, acesta din urmă reușind o "dublă". 

  • FCSB II e pe locul 6 în Seria a doua din Liga a 3-a, cu 17 puncte.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  21 Octombrie 2017, 02:00

a facut foarte bine Becali ca a creat si echipa a doua, astfel toti jucatorii de la prima echipa vor avea meciuri in picioare, in timp ca unii cu greu si cu bani de pe la departamente sau primarii, abia reusesc sa tina doar o singura echipa.

king.baldwin
king.baldwin  •  21 Octombrie 2017, 00:03

Ati inebunit de-a binelea!!?? Nu intereseaza pe nimeni nici macar prima fcsb mizeria blatista a Romaniei!! D-aramite a doua adunatură de blatisti fcsbisti!!?? gsp tot carpa lui *** esti!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează