FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA - FCSB 2

Sancțiuni după CSA Steaua - FCSB 2 » Comunicatul Jandarmeriei București: „Facem în continuare verificări”

FOTO: Facebook @AS47 +28   FOTO
FOTO: Facebook @AS47

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 martie 2021 21:34 / Actualizat sambata, 13 martie 2021 22:17

Jandarmeria București a aplicat 28 de sancțiuni după partida dintre CSA Steaua și FCSB 2, încheiată la egalitate, scor 1-1. 

Fanii din Peluza SUD nu au avut voie pe terenul cu numărul 5 din Ghencea, dar și-au făcut apariția în baza sportivă. Au afișat mai multe mesaje de luptă, au aprins câteva torțe și s-au ales cu sancțiuni din partea jandarmilor.

Sancțiuni după CSA Steaua - FCSB 2. Comunicatul Jandarmeriei:

„În legătură cu meciul de fotbal dintre CSA Steaua și FCSB 2, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului BUCUREȘTI face următoarele precizări: Până la acest moment, au fost aplicate 28 de sancțiuni contravenționale, după cum urmează: 

  • 4 sancțiuni, în valoare totală de 1200 de lei, pentru tulburarea ordinii publice și nerespectarea măsurilor de ordine stabilite pentru buna desfășurare a manifestației sportive, conform Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, republicată;  
  • 24 de sancțiuni, în valoare totală de 5000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecție sanitară, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

În continuare, se fac verificări pentru identificarea tuturor celor care au încălcat normele legale în vigoare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, a anunţat Jandarmeria Bucureşti.

VIDEO Căpitanul CSA l-a pus la punct pe Octavian Popescu: „Figuri și o aroganță de neînțeles. Nu l-am văzut azi, nu are chef de Liga 3”

Citește și alte știri despre CSA Steaua - FCSB 2: 

Emoții pentru FCSB! Octavian Popescu, accidentat în Liga 3 cu 6 zile înainte de meciul cu CFR Cluj

VIDEO Gafe URIAȘE de arbitraj în CSA Steaua - FCSB 2 » Gol anulat pentru un fault pe care nu l-a văzut nimeni și penalty nedat

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  14 Martie 2021, 00:28

Astia i-au sustinut 12 ani la fiecare meci,iar acum s-au intors impotriva lor! Mentalitate ultras

Vezi toate comentariile (1)
Comentează