FOTBAL  »  LIGA 3  »  SPONSORI

Un fost fotbalist al Stelei explică de ce echipa CSA nu atrage sponsori » Anunță că va merge la meciul de duminică

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 iulie 2017 18:15

Basarab Panduru, fostul jucător al Stelei, a comentat situația de la CSA, după ce comandantul Cristian Petrea a dezvăluit că echipa nu a atras încă sponsori.

"Liga a patra nu prea intereseaza pe nimeni, în afară de suporteri. Dar suporterii dau bani din buzunar pe abonamente. Nu știu câtă lume intră, probabil nu intră mai mult de 1.000 de oameni in tribune, iar restul vor sta în afară.

E o cifră foarte mare", a spus Panduru la TV Dolce Sport, în momentul în care a aflat că în jur de 600 de fani au făcut deja cereri de abonamente pentru noul sezon.

Fostul fotbalist al Stelei a adăugat că ia în calcul să participe la primul meci amical al echipei, contra celor de la Comprest București, care se va juca duminică de la ora 10:30, în Ghencea. "Dacă pot, mă duc la meci duminică", a afirmat Panduru.

"Bugetul de 300.000 de euro e o estimare. Momentan nu sunt sponsori, suntem în discuţii, bugetul de 300.000 este estimat şi în prezent suntem cu mult sub el. Cred că vom fi la jumătate din ceea ce am estimat" Comandantul CSA, Cristian Petrea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1425838917717550
John Milne  •  21 Iulie 2017, 18:50

Pt ca nu vrea nimeni sa ia teapa de la balkanistii in uniforme .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează