FOTBAL  »  LIGA 3  »  SCANDAL

VIDEO Dezvăluire șocantă » Un fost căpitan stelist, amenințat cu moartea ca să nu preia echipa: "I-au zis: «porcule, nenorocitule! Îți tăiem picioarele! Îți luăm capul!»"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 iulie 2017 17:44

Marius Baciu, fostul căpitan al Stelei, a fost la un pas de a semna cu CSM Reșița, echipă care a ratat la mustață sezonul trecut promovarea în Liga a 2-a.

Clubul avea intenții serioase și primarul anunțase deja un buget de promovare. Tot edilul Ioan Popa a fost și cel care a făcut acum dezvăluirea că Baciu a fost amenințat cu moartea de galeria lui CSM Reșița.

"Baciu a fost sunat de pe telefoane anonime și amenințat. I s-a spus: «Să nu vii aici, porcule, nenorocitule! Îți tăiem picioarele, îți luăm capul!»

Așa ceva am ajuns să facem? Nu aducem un antrenor pentru că ne e frică? De cine, de o gașcă de nenorociți? Suntem niste penibili de Liga a 3-a. Aștept să ne transformăm într-o echipă serioasă, cel puțin de Liga a 2-a!", a dezvăluit primarul Ioan Popa.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1465429923482605
Mircea Nedelcu  •  27 Iulie 2017, 20:44

*** nu poate fi ca-l mancau capitalistii pana acum ca Iohannis,nu poporul muncitor muritor de foame ca Coldea,Kovesi.,Lazurca,Lascu si....Udrea

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  26 Iulie 2017, 18:55

Titluri de cascadorii rasului, ca sa faca trafic, sa creeze false impresii ca e vorba de Steaua :)))) De rasul lumii a ajuns gsp asta :))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează