FOTBAL  »  LIGA 4  »  ACADEMIA RAPID - STEAUA, SÂMBĂTĂ, 19:15, TELEKOM SPORT 2, GSP.RO

A început războiul între Pancu și Lăcătuș: "Va fi primit cum sunt eu primit în Ghencea" » Marele avantaj al giuleștenilor

Foto; Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto; Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 12 octombrie 2017 14:50

Daniel Pancu, jucător la Academia Rapid, susține că disputa cu CSA Steaua de sâmbătă este meciul sezonului pentru giuleșteni, despre care spune că au un atu important în fața roș-albaștrilor.

De asemenea, Pancu i-a transmis lui Lăcătuș că va avea parte de o primire extrem de ostilă în Giulești.

"Va fi primit în Giuleşti la fel cum e şi Pancu în Ghencea. Nicio diferenţă. E meciul sezonului pentru rapidişti. A fost dintotdeauna. Acum şi la liga a 4-a. Aşteptăm cu emoţii şi cu interes maxim acest meci.

E un prilej şi pentru noi să vedem pe unde suntem, pentru cei tineri să joace pentru prima dată un meci de o asemenea importanţă, într-o atmosferă ca pe vremuri.  Noi avem 4 jucători care au jucat în Rapid- Steaua şi cred că ăsta este şi principalul nostru avantaj", a spus Pancu pentru TV Telekom Sport.

Meciul dintre Academia Rapid și CSA Steaua va avea loc sâmbătă, de la ora 19:15 în Giulești și va putea fi urmărit în direct pe TV Telekom Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

În cazul în care vor câștiga în fața Rapidului, steliștii vor urca pe primul loc în clasament, în condițiile în care au un meci mai puțin disputat după ce Sportul Studențesc s-a retras din campionat, iar rezultatul cu "studenții" a fost anulat.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
chronic
chronic  •  12 Octombrie 2017, 20:33

nu stiu de unde atata tupeu pe pancu sa se compare cu lacatus. Lacatus e zeu pe langa pancu.

sprinjeanul
sprinjeanul  •  12 Octombrie 2017, 19:42

in cazul ca vor castiga in fata rapidului steaua va trece pe primul loc,bravoooo!si daca bate rapidul,ce se intampla?si aici ma sicanati cu steaua voastra,gazetarilor de ghencea?

vlad.dracul
vlad.dracul  •  12 Octombrie 2017, 18:07

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează