FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA - ACADEMIA RAPID, SÂMBĂTĂ, 14 APRILIE, 19:45, DIGI, GSP.RO

Contre între Helmuth Duckadam și Tudorel Stoica: "Cel puțin jumătate din spectatorii care vor fi la acel derby vin și la meciurile FCSB-ului"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 12 aprilie 2018 19:39

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al celor de la FCSB, a mărturisit în această seară că a fost invitat de Marius Lăcătuș, directorul tehnic al CSA Steaua, la derby-ul cu Academia Rapid.

"Am primit o invitație de la Marius Lăcătuș de a participa la această partidă. Cei de la Armată au pus la dispoziție o lojă. Îi mulțumesc pentru invitație, dar nu am cum să merg", a spus Duckadam.

Helmuth Duckadam nu a fost invitat însă de către CSA și la evenimentul care va avea loc înainte de startul meciului, când 100 de mingi cu autografele eroilor de la Sevilla vor fi șutate către public de legendele steliste.

Fostul goalkeeper e convins că o parte din suporterii care vor veni la derby-ul de sâmbătă asistă în mod obișnuit și la meciurile FCSB-ului din Liga 1. 

"Cel puțin jumătate din spectatorii care vor fi la acel meci vin și la meciurile noastre".

Argumentul lui Duckadam a fost demontat rapid de Tudorel Stoica, glorie stelistă care se află de partea CSA Steaua. 

"Eu nu cred că se poate întâmpla așa ceva. Nu ai cum să iubești două echipe în același timp.

Fotbalul fără spectatori nu are nicio valoare. Și Steaua și Rapidul sunt extrem de iubite în România și e normal ca suporterii să vină și să-și urmărească favoritele. E o sărbătoare a fotbalului românesc, iar ele sunt cele mai iubite echipe din București.

E clar că suporterii țin cu echipa din Liga 4-a. Judecătorii și actele spun asta, nu eu. Palmaresul este al echipei din Liga 4-a, deci despre ce vorbim? Spectatorii care vin la meciurile echipei din Liga 1 sunt doar fanii lui FCSB. Dacă aceea ar fi fost Steaua adevărată, trebuiau să fie cel puțin 20.000 de spectatori la fiecare meci."

Chiar sunt amuzant când văd că cei de la FCSB spun că «Dică e antrenor la Steaua». Ion Ion e antrenor la Steaua, nu Dică. Procesele se câștigă doar de către cei care au acte și dovezi. Gigi nu are acte, el să fie bucuros că a reușit să joace în Liga 1", a spus Tudorel Stoica, la TV Digi Sport. 

"Helmuth face parte din familia noastră, dar el ne reneagă. Dacă vrea să semneze mingile, sunt de acord să i le aduc eu pentru a le semna" Tudorel Stoica 

  • CSA Steaua - Academia Rapid se joacă sâmbătă, de la ora 19:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport. 

CLASAMENT LIGA A 4-A:

  • Academia Rapid a fost depunctată cu 3 puncte pentru că a folosit un fotbalist fără drept de joc în victoria cu AS Tricolor. Mai poate pierde 3 puncte din același motiv, fotbalistul fiind utilizat și la meciul câștigat cu Victoria.
  • Primele 4 echipe se califică în play-off. Acestea vor juca într-un minicampionat, pe teren neutru. Partidele se vor disputa într-o singură manșă. Câștigătoarea va merge la baraj pentru Liga a 3-a cu formația care se impune în Liga a 4-a Giurgiu.
  • În acel minicampionat primele 4 clasate vor intra cu 3, 2, 1 respectiv 0 puncte în funcție de clasarea din sezonul regulat.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (31)
cristid.
cristid.  •  13 Aprilie 2018, 08:42

Același Duckadam care declara mai acum o săptămână ca daca se vând 10000 de bilete mai cumpara si el 10000. Much credibility, such wow!

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  13 Aprilie 2018, 07:39
Postat de John Milne pe 12 Aprilie 2018, 23:51

Banati frustratul asta odata . De azi di.ineata face spam si insulta pe Ienei sii Duck .

De ce să-l baneze? Mai râdem și noi... _gazaev are o simțire demnă de un academician. El știe că, în loc de meciul Steaua - Rapid, va vedea clona fără noimă Academia Stavrid. Aberații care îi întrețin iluzia că răposata din Giulești mai respiră. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

loko1
loko1  •  13 Aprilie 2018, 07:19

Claudiu Niculescu are dreptate, dacă acea echipă cu numele de Steaua nu-l avea în poartă pe Ducadam nu câștiga CCE

Vezi toate comentariile (31)
Comentează