FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

EXCLUSIV CSA Steaua a transferat un jucător din Liga 1: "Acolo se juca doar pe pile"

Florin Râsdan în duel cu Vlad Achim
Florin Râsdan în duel cu Vlad Achim

Articol de - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2018 18:31

Abia sosit în probe la CSA Steaua, alături de senegalezul Abdu Kasse Camara (22 de ani), italianul Federico Carone (19 ani) a şi părăsit astăzi România, după doar un antrenament alături de echipa din Ghencea!

În lotul condus de antrenorul Ion Ion a ajuns tot astăzi, fostul jucător al Concordiei Chiajna, mijlocaşul Florin Răsdan (22 de ani), care şi-a reziliat contractul cu ilfovenii.

Gazeta a luat legătura cu Florin Răsdan, care a explicat: "Mi-am reziliat contractul cu Chiajna pentru că și-au bătut joc de mine. Acolo nu poți să joci decât dacă ai pile. Evoluam aproape meci de meci pe vremea domnului Alexa, apoi, fără nicio explicație, am fost tras pe dreapta.

Domnul Miriuță m-a folosit doar într-o partidă, dar nu-i reproșez nimic. Dar domnul Ion Moldovan chiar m-a tratat foarte urât. Mă antrenam cu echipa, dar când se împărțeau maieurile pentru miuță sau pentru alte jocuri tactice, rămâneam mereu pe margine cu promisiunea că o să intru, ceea ce nu se mai întâmpla. Eram trimis să joc la echipa a 2-a.

De aceea, după câteva luni de astfel de tratament, am decis să îmi reziliez contractul. Dintre conducătorii de la Chiajna vreau să îi mulțumesc doar domnului primar.

Nu consider că este un pas înapoi că am venit la Steaua în Liga a 4-a, ci doi înainte, pentru că aici este un proiect foarte ambițios, vreau să joc și să promovăm. Oricum eu am făcut junioratul aici, în Ghencea, și sunt fericit că am revenit la echipă alături de fostul meu coleg Andrei Predescu".

Răsdan a bifat 17 meciuri  în Liga 1 în ultimele 4 sezoane, debutul său fiind în mai 2014, la Poli Timişoara - Chiajna 1-0.

100.000 €e cota de piață a lui Râsdan în acest moment, conform transfermarkt.de

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (12)
lucghencea
lucghencea  •  21 Ianuarie 2018, 21:52

Bun Venit la STEAUA Bucuresti in Ghencea Florin ! LUPTA STEAUA !

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  17 Ianuarie 2018, 23:21
Postat de alexbibirica1 pe 17 Ianuarie 2018, 20:41

uniformele kaki si transferurile... cati bani din bugetul romaniei costa acest jucator ?

ar cam trebui sa dea ANAFu in ei! cu tot respectul pentru suporterii lor, e o situatie anormala! nu, nu sunt cu Becali, pentru astia care or sa ma injure! dar nu mi se pare normal ca Armata, care are buget alocat de la bugetul de stat , sa bage banii in fotbal! adica cum bagi la Steaua banii pe care ii ai din taxele la aia care tin cu Dinamo? cine *** esti tu,Armata sa hotarasti pe banii altora? bugetul ala e pentru aparare, nu pentru fanteziile morbide ale lui Talpan sau ale altora ca el!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

indolentu
indolentu  •  17 Ianuarie 2018, 23:13
Postat de vasglo pe 17 Ianuarie 2018, 23:06

Cine e CSA Steaua? E cumva "copilul" ala nascut in 2017 si care "gangureste" in Liga a 4-a judeteana de "bebelusi amatori"??....-:)

nu vasilegloaba prescurtat vasglo csa steaua ie iechipa aia care are o sigla un nume un stadion care va fi reconstruit si care l a lasat pe stapintubrinzar cu destu n gura slujitorule

Vezi toate comentariile (12)
Comentează