FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA - ACADEMIA RAPID 1-3

EXCLUSIV Detalii incredibile după violențele de la Steaua - Academia Rapid: minori pe post de stewarzi! » "Nu-mi aduc aminte pentru ce firmă lucrez"

FOTO: Cristi Preda +1   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 15 aprilie 2018 00:11

Derby-ul dintre Steaua și Academia Rapid a fost umbrit de incidentele grave dintre suporteri, petrecute în special în prima repriză (detalii, aici

Aseară, pe Arena Națională, toți stewarzii purtau veste pe care era scris doar "steward", fără nicio referire la firma de care aparțineau. Gazeta a aflat că firma de pază care a asigurat ordinea la meci se numea Rotw Guard Security SRL.

Întrebați de reporteri pentru ce firmă lucrează, stewarzii au ezitat să răspundă întrebărilor. Aceștia au dat din umeri, spunând că nu-și aduc aminte cum se numește firma! Unul singur, aflat în zona presei, a recunoscut că lucra de fapt la "Scorseze Security", dar a fost adus pentru a se suplimenta numărul forțelor de ordine deoarece cei de la RotwGuard nu ar fi avut suficient efectiv. 

În planul schițat inițial, pentru acest meci erau prevăzuți 350 de stewarzi, dar Jandarmeria a cerut ca numărul acestora să fie suplimentat la 960 din cauza numărului imens de bilete puse în vânzare. 

Sursele Gazetei susțin că printre stewarzi s-ar fi aflat inclusiv copii de 17-18 ani! 

Din informațiile obținute de Gazeta Sporturilor, e foarte probabil ca, pe baza Legii 4 , Jandarmeria să sancționeze firma Rotw Guard Security SRL, cea care trebuia să asigure securitatea în incinta arenei Naționale, tocmai pentru lipsa de reacție a stwarzilor în momenele în care s-au declanașat incidentele din tribună.

La secție au fost duși aproximativ 70-80 de suporteri, cărora li s-au aplicat amenzi contavenționale pentru violențe sau folosirea materialelor pirotehnice.

Vezi și:

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (60)
liverpool.de.romania
liverpool.de.romania  •  16 Aprilie 2018, 06:50

"Eu am dat dispozitie sa se angajeze mineri, nu minori" - patronul firmei de paza.

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  15 Aprilie 2018, 14:23
Postat de hitman222 pe 15 Aprilie 2018, 07:55

Pleaca naibii de slujitor de infractor extrem de prost, lasa gura.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kingme
kingme  •  15 Aprilie 2018, 12:08
Postat de Mihai Catalin Danciu pe 15 Aprilie 2018, 09:36

Asta se întâmplă când vrei sa ai echipa finanțată de la stat . Mergi cu totul pe ieftine alaturi , că nu poți să cheltuiești banii mei ,așa cum vor ultrasii din peluze . Dar ăștia , inteligenții ăștia din peluza , de unde să știe ? Ei știu doar atât FCSB nu e Steaua . Daca ce am văzut aseară înseamnă Steaua , nu merci , nu vreau așa . Jucători nu , antrenori nu , miroase a comunism și sărăcie la CSA . Nu vor ajunge niciodată în prima ligă sau vor ajunge , dar tot cu patron , bravi sergenți ai peluzelor

Mai lasa-ma cu privatul ca in Romania nu merge daca nu ar fi o finantare de la Stat cat de mica sportul in Romania ar muri inclusiv fotbalul.Nu avem companii puternice care sa poata sponsoriza echipe de fotbal,multinationalele care au "investitit" in Romania sunt interesate doar de forta de munca ieftina iar acei privati care totusi s-au apropiat de fotabal au facut puscarie pentru ca faceau tot felul de smecherii cu echipele de fotbal.Asa ca de unde vrei sa apara investitii private la echipele de fotbal,te crezi in Germania?

Vezi toate comentariile (60)
Comentează