FOTBAL  »  LIGA 4  »  STEAUA

EXCLUSIV Vestea așteptată de toți fanii Stelei! Roș-albaștrii se întorc în "Templul fotbalului românesc"

Articol de - Publicat luni, 06 noiembrie 2017 11:43

CSA Steaua București se gândește deja la returul cu Academia Rapid, iar surse din interior susțin că partida ar putea avea loc chiar pe stadionul Ghencea.

"Se încearcă varianta ca returul cu Academia Rapid să se joace pe Arena Națională, dar nu știm dacă se va întâmpla asta. Dacă se va juca în aprilie și nu vor începe lucrările de demolare la stadionul Ghencea am putea organiza meciul pe arena noastră. Ne-am dori și noi 10.000 de oameni să ne susțină", a declarat un oficial al Stelei pentru GSP.ro.

Stadionul Ghencea a fost inaugurat în 1974 și acum face parte din proiectul Euro 2020, cu care Bucureștiul a câștigat dreptul de a organiza partide de la Campionatul European. Noua arenă va avea 31.000 de locuri, cu tribunele reconstruite. Cu 3.000 de scaune peste capacitatea din acest moment.

Și stadionul Giulești pe care s-a jucat returul dintre Academia Rapid și Steaua, scor 1-1, face parte din același proiect. Pe arena giuleșteană se vor juca meciuri până când vor începe oficial lucrările.

În altă ordine de idei, CSA Steaua e pe locul 2 în Liga a 4-a, cu 29 de puncte din 11 meciuri. Lider e Academia Rapid, care are 32 de puncte, dar și un meci în plus. Steaua va avea un meci în Cupa României (faza pe București) marți, de la ora 13:00, împotriva Progresului 2005.

clasament bun

Citește și:

„E jupân, face ce vrea cu echipa” » Prima reacție de la Craiova, după ce Mitriță a fost sărit din schemă de Iordănescu: „Să-și vadă de viața lui!”
Nationala
„E jupân, face ce vrea cu echipa” » Prima reacție de la Craiova, după ce Mitriță a fost sărit din schemă de Iordănescu: „Să-și vadă de viața lui!”
La 38 de ani și niciun minut jucat la Manchester City, a prelungit până în 2025. Explicația incredibilă
Campionate
La 38 de ani și niciun minut jucat la Manchester City, a prelungit până în 2025. Explicația incredibilă
Așteaptă un miracol! Lăsată acasă de Iordănescu, vedeta din Superligă mai are o singură speranță pentru a fi la EURO
Nationala
Așteaptă un miracol! Lăsată acasă de Iordănescu, vedeta din Superligă mai are o singură speranță pentru a fi la EURO

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (255)
522802504726480
Nicolae Radulescu  •  06 Noiembrie 2017, 13:30

Parerea mea este ca Steaua Bucuresti a fost si va ramane a Armatei. Nu ma intereseaza politica dintre Becali si asa-zisii generali. FCSB este o echipa particulara,iar jucatorii muncitorii patronului. Eu tin cu Gloria Bistrita,asa ca nu am nimic cu FCSB si nici cu CSA Steaua

carol_k
carol_k  •  06 Noiembrie 2017, 14:15

In Ghencea va juca o singura echipa STEAUA ! Cand va fi asta posibil,nu ma intereseaza,treaba lor,sa se descurce.Nu te poti numi "Steaua" cand pe certificatul tau de nastere scrie "FCSB" si oficial ai fost declarata "FCSB" ! Sigur ca ti-ar placea sa te numesti Steaua in continuare dar pentru asta trebuie sa cumperi acel brand de l;egenda,ti-a fost dat in mod golanesc in custodie,ti-a expirat termenul acum nu te mai numesti asa,te numesti FCSB....Nu-ti place numele pe care singur ti l-ai ales ? E problema ta nu a celorlalti,daca-l folosesti abuziv impreuna cu Mironica si altii de la acel trust se numeste FURT,CIORDEALA si iar o sa faci puscarie...

nebraska
nebraska  •  06 Noiembrie 2017, 19:27
Postat de Tony Huzzupasu pe 06 Noiembrie 2017, 19:10

ar fi frumos sa se joace ultimul meci pe Ghencea...forza Steaua CSA.

E Steaua prietene,Steaua adevarata nu trebuie mentionat CSA.Steaua de legenda care a castigat CCE in 86. fcsb e o clona aparuta in 2003.

Vezi toate comentariile (255)
Comentează
Close