FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

CSA Steaua // Helmuth Duckadam despre omul din spatele lui Florin Talpan: „Vreau să-l întreb de ce a renunțat la milioane de euro doar din orgoliu”

Articol de GSP - Publicat luni, 03 iunie 2019 20:58

Helmuth Duckadam a reacționat dur după ce CSA Steaua a ratat pentru al doilea an consecutiv promovarea în Liga 3. Președintele de imagine al FCSB își dorește ca oamenii care se află în spatele acestei echipe să fie trași la răspundere.

Sunt foarte curios cine e omul din spatele lui Talpan. Vreau să știu cine e acel «cineva». Să-l întreb de ce a renunțat la milioane de euro doar din orgoliu. Ne-au scos afară din stadion, în 2-3 ani puteau face milioane.

Doi ani n-au ajuns la baraj, e un proiect eșuat. Sunt 800.000 de euro pierduți, deși eu nu cred în bugetul ăsta. Îmi pare rău de Lăcătuș și de foștii mei colegi. Promisiuni au fost, dar ei n-au putut să facă măcar un transfer.

Tot ce au făcut în acești ultimi ani a fost să denigreze tot ce s-a făcut de la Voinescu și până acum. Au scos clubul de pe traiectoria cunoscută. Oamenii ăștia, care au provocat asta, trebuie trași la răspundere dacă există justiție în România”, a zis Helmuth Duckadam la TV Digi Sport. 

„N-am dat bătălii cu echipa asta din Liga a 4-a. Eu am fost împotriva lui Gigi Becali, m-am luptat cu Rădoi, Ghionea, Mihai Stoica. Ăștia erau adversarii mei. Eu asta știu”
Claudiu Niculescu

CITEȘTE ȘI: 

Culisele demiterii lui Mircea Rednic de la Dinamo: „Păi, tu ai venit ca mare magician și mai vrei să aduci alți jucători?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Nationala
„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Campionate
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii
Superliga
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (74)
aurelianionut
aurelianionut  •  04 Iunie 2019, 13:28

Si tu esti un *** obosit si imbatranit care traieste din acele lovituri de pedeapsa..atat..n-ai facut nimic in fotbal de atunci si arati ca un mos dereglat si obosit..noroc cu Becali,altfel erai si tu la mila celor din armata..asa ca ba pensionarule care te incapatanezi sa nu te retragi,ciocu' mic..ai ramas doar un ***..in timp ce unii muncesc cu adevarat,tu esti director de imagine..adica esti degeaba..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adriann_
adriann_  •  04 Iunie 2019, 12:56
Postat de andyandrei2015 pe 04 Iunie 2019, 12:01

a avut probleme mari de sanatate,nu vb daca nu stii,tu ce ai fi facut ,ai fi stat sa mori ?? Dukadam este un mare suflet si un mare caracter

Si refuzau medicii sa-l trateze in spitale? L-a operat chirurgul "becali maini de aur" cand toti ceilalti refuzau sa se bage? Las-o balta ca lucrurile nu stau chiar asa. Problema lui Duckadam si a altor fotbalisti mari care s-au retras (sau n-au mai putut juca la nivel inalt) imediat inainte de 1989 este ca ramasesera cu ce le dadusera partidul/armata/militia pentru "merite sportive deosebite" adica nu mare lucru. Duckadam mai avea si imaginea, el era "eroul de la Sevilla" si singurul cumparator a fost ciobanul. Putea foarte bine sa antreneze niste grupe de copii pe la Arad si cand se uita dimineata in oglinda ar fi vazut un om care isi castiga cinstit o paine frumoasa, nu un acolit al ciobanului puscarias.

707273386369690
Mihai M Ermoiu  •  04 Iunie 2019, 12:56
Postat de Octavian Miu pe 04 Iunie 2019, 09:38

Atat vor putea si d aici inainte, pe ceva bani, nu putini. de la stat...

ATITA TIMP CIT TALPAN E LASAT DE CAPUL LUI IN CLUB NU SE VA PRODUCE IMPACAREA IAR CS STEAUA BUCURESTI VA CHELTUI SUTE DE MII DE EURO PENTRU AMBITIILE FRUSTRATULUI TALPAN.

Vezi toate comentariile (74)
Comentează