FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA - ACADEMIA RAPID, SÂMBĂTĂ, 19:45, DIGI, GSP.RO

Jucătorii roș-albaștri nu sunt surprinși de interesul masiv pentru derby-ul de sâmbătă: "Joacă Steaua, echipa asta mereu atrage suporterii"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 aprilie 2018 14:55

Venit în iarnă de la Chiajna, Florin Răsdan s-a integrat rapid la CSA Steaua, unde a devenit jucător de bază. Mijlocașul care vineri împlinește 23 de ani așteaptă cu nerăbdare duelul cu Academia Rapid de sâmbătă. 

"Cu siguranță o să fie o atmosferă de vis, cu foarte mult peste cea din Giulești, cred că orice fotbalist dorește să joace într-o astfel de atmosferă. E un derby, mereu îți dorești să câștigi un astfel de meci. Vrem să câștigăm și să aducem bucuria suporterilor", a zis Florin Răsdan pentru GSP.RO. 

Întrebat despre numărul mare de bilete vândute, fotbalistul spune că se aștepta la un asemenea interes: "Ma așteptam, joacă Steaua, ea mereu aduce lumea pe stadioane"

"Mi-aș dori să câștigăm ambele meciuri, dar trebuie să o luăm pas cu pas. Până la urmă mai este până la meciul de play-off. Sper să intrăm bine în meciul de sâmbătă, să facem un meci bun, iar la final să câștige echipa mai bună" Florin Răsdan, fotbalist CSA Steaua

100.000 €este cota lui Florin Rasdan pe transfermarkt 

clasament
* Academia Rapid a fost depunctată cu 3 puncte pentru că a folosit un fotbalist fără drept de joc în victoria cu AS Tricolor. Mai poate pierde 3 puncte din același motiv, fotbalistul fiind utilizat și la meciul câștigat cu Victoria.
* Primele 4 echipe se califică în play-off. Acestea vor juca într-un minicampionat, pe teren neutru. Partidele se vor disputa într-o singură manșă. Câștigătoarea va merge la baraj pentru Liga a 3-a cu formația care se impune în Liga a 4-a Giurgiu.
* În acel minicampionat primele 4 clasate vor intra cu 3, 2, 1 respectiv 0 puncte în funcție de clasarea din sezonul regulat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
jack_the_striper
jack_the_striper  •  11 Aprilie 2018, 18:56

Asta e adevarata Steaua Bucuresti, nu impostoarea echipa a infractorilor, Fotbal Club FCSB!!!

alex_1973
alex_1973  •  11 Aprilie 2018, 18:46
Postat de Viorel Stelistul pe 11 Aprilie 2018, 17:02

Nataraul venit de la Chiajna sa se îmbrace in kaki si sa mănânce gratis la popota cazarmei sovietice CSA crede ca joaca la Steaua! Dar el săracul este soldat neinstruit, racan, copil de trupa la FC Kaki2017, o creație odioasa a smenarilor din MApN si CSA menită sa le asigure din nou racordarea la conducta de bani publici.

Tu ar trebui sa te intitulează viorel *** ca Stelist nu ai Cum sa fi niciodata.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alex_1973
alex_1973  •  11 Aprilie 2018, 18:41
Postat de tb73 pe 11 Aprilie 2018, 18:38

Meci de liga a 4 a.... No comment, sa vezi ce caterinca de fotbal....

Crezi ca Liga 1 cu ai ei indivizi care se dau patroni este mai interesanta?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează