FOTBAL  »  LIGA 4  »  STADION

Între timp, în România: au încercat să fure acoperișul stadionului! Ce s-a întâmplat apoi

Trei bărbați au furat, bucată cu bucată, acoperișul stadionului din localitatea Mija
Trei bărbați au furat, bucată cu bucată, acoperișul stadionului din localitatea Mija

Articol de - Publicat sambata, 25 februarie 2023 11:27 / Actualizat sambata, 25 februarie 2023 12:15

Situație absurdă în România, în județul Dâmbovița, unde trei bărbați au furat, bucată cu bucată, acoperișul stadionului din localitatea Mija, pe care evoluează Metalul, o formație din Liga 6!

N-au avut prea mult succes în tentativa lor. Hoții au fost prinși de poliție în timp ce transportau cu o căruță aproximativ 70 de bucăți de tablă furate din componența acoperișului micuțului stadion, notează news.ro. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ulterior au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

„Transportau cu un vehicul cu tracțiune animală 67 de bucăți de tablă metalică ondulată”

„La data de 22 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Moreni, alături de jandarmi de la Inspectoratul Județean de Jandarmi Dâmbovița, în zona adiacentă stadionului din localitatea Mija, au depistat trei bărbați, din comuna I.L. Caragiale, în timp ce transportau cu un vehicul cu tracțiune animală 67 de bucăți de tablă metalică ondulată.

Cei în cauză sunt cercetați în cadrul unui dosar penal, întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, a informat IPJ Dâmbovița.

În urma verificărilor realizate de polițiști, s-a constatat că bunurile ar fi fost sustrase de la acoperișul tribunei, din incinta stadionului, acestea fiind restituite ulterior. 

Mija, un sat de 780 de suflete din județul Dâmbovța, a avut la un moment dat echipă în liga secundă, unde a evoluat timp de trei sezoane. În prezent, formația evoluează la „Onoare”, în Liga 6. Mija face parte din comuna dâmbovițeană I.L. Caragiale, locul de naștere al marelui scriitor Ion Luca Caragiale.

Citește și alte știri de actualitate: 

Gigi transformă FCSB în TCAB » Becali a lipit sigla echipei de fotbal pe hotelul pe care îl deține pe litoral: a schimbat doar literele

Adrian Mititelu și Vali Moraru, noi contre încinse în direct: „E ultima oară când mai interveniți în emisiune!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează