FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

Scandal la Liga a 4-a cu CSA Steaua în prim plan! O rivală din campionat acuză: "Abia apoi ne-am dat seama de ce"

Articol de GSP - Publicat luni, 14 mai 2018 00:35

CSA Steaua a învins-o pe Carmen București cu 3-0 pe teren propriu, iar formația oaspete are șanse mici de a mai juca în play-off, fiind pe locul 6. 

Oaspeții acuză faptul că steliștii nu le-au permis să filmeze meciul și atacă dur maniera de arbitraj, crezând că totul a fost premeditat. 

"Astazi meciul s-a incheiat cu un rezultat nefavorabil pentru noi, însă nu poate șterge ceea ce am realizat în acest an. Mulțumiri speciale firmei de paza, care nu a permis filmarea meciului, nici macar de către presă acreditată. De-abia după ce am observat maniera de arbitraj, am inteles de ce", anunță Carmen București pe pagina de Facebook.

1

scoruri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
sl_dealmagro
sl_dealmagro  •  14 Mai 2018, 12:33

iar au iesit ziaristii de casa la scris si pasaricile frustrate la comentat? Muriti, mah, de ciuda? Plangeti in perna? Iar pierde tatuca voastra inca un campionat? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lucghencea
lucghencea  •  14 Mai 2018, 12:16

Am uitat sa mentionez ca inclusiv pentru filmarea in mediul online se cer bani multi de la AMFB si nu se poate filma nici pe televiziunea clubului online din cauza costurilor mari suplimentare .

lucghencea
lucghencea  •  14 Mai 2018, 12:12

Drepturile de filmare apartin AMFB costa bani multi si nimeni nu filmeaza in Ghencea dupa ce Telekom din motive diferite nu a mai televizat meciurile , deci daca nu cumperi bilet nu vezi meciul . In general pot spune ca in meciurile din Ghencea am fost dezavantajati in multe ocazii de joc si multe faze de atac in care se putea inscrie au fost oprite in mod inexact de arbitri inclusiv in partida cu Carmen au fost faze de asemenea factura insa in Liga 4 valoarea arbitrilor este ca la Liga 4 si cam atat . Cei de la Carmen sa se certe EXCLUSIV cu AMFB pentru drepturile de filmare si TV iar in rest au pierdut categoric si meritat in proportie de 100 % partida din Ghencea si niciunul dintre golurile noastre din repriza 2 nu a fost in neregula ci din faze clare si foarte frumoase si in plus s-a ratat si un penalty in repriza 1 de catre Stelistii nostri .

Vezi toate comentariile (6)
Comentează