FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA BUCUREȘTI

Taie bugetul Stelei?! MApN a rămas fără bani pentru norma de hrană și chiriile soldaților

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 05 septembrie 2017 21:30

Ministerul Apărării Naționale a anunțat în cursul zilei de azi că se confruntă cu anumite probleme în ceea ce privește plata salariilor angajaților pe luna septembrie. 

Cei care lucrează la MApN vor primi banii eșalonat în această lună din cauza faptului că reprezentanții Ministerului nu au efectuat încă rectificarea bugetară, se arată în comunicatul MApN.

Astfel, soldele și salariile nete vor fi achitate pe 15 septembrie, nu și banii de chirii și norma de hrană, care vor fi acordate "în jurul datei de 25 septembrie, după rectificarea bugetară".

Inevitabil, problema apărută în sânul MApN ar putea afecta bugetul CSA Steaua pentru sezonul 2017-2018. 

Într-o intervenție avută la Digi 24, Florin Jipa, purtătătorul de cuvânt al MapN, a dat de înțeles că ar putea redistribui bani din alte conturi. Unul din acele conturi ar putea fi chiar cel al Clubului Sportiv al Armatei.

"Am înțeles că ministerul are sumele de bani necesare, dar are nevoie de o redistribuire din anumite conturi bugetare în altele, pentru a face aceste plăți, lucruri care sperăm să se facă la următoarea rectificare bugetară", a declarat Jipa, conform sursei citate. 

Întrebat de moderatoarea emisiunii dacă banii vor fi luați de la investiții și redistribuiți către salarii, Jipa a oferit un răspuns evaziv: "nu pot să specific exact".

150.000 €e bugetul alocat echipei de fotbal care activează în Liga 4

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (31)
sasha8777
sasha8777  •  06 Septembrie 2017, 17:41

proiectul csa steaua e facut sa moara in fasa, falimentul este inevitabil, cei de la csa nu au abilitatea sa produca "malai "pt club, cat despre baza sportiva care este veche si cu dotari jenante nu ai *** din chirie indiferent de ce ramura sportiva este vb cum sugerau unii *** care posteaza tot felul de aberatii si fac calcule cat ar incasa din chirie, fie vb intre noi echipa talpanilor se bazeaza financiar strict pe banii din bugetul de la stat....falimentul vine peste csa

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

demolarii
demolarii  •  06 Septembrie 2017, 17:31

Bla-bla, câini ciobanului latră iar masinile trec mai departe pe drum...

147687542408495
Viorel Stelistul  •  06 Septembrie 2017, 16:52

Ministrul apararii isi da demisia! Nu mai sunt bani la MApN!! Noroc ca au investit intelept si au echipa de fotbal de elita. Il vand acum pe buhaitul lakatos ca antrenor, director tehnic, intendent la Barcelona (ca Valverde are viata grea!) si scot bugetul de salarii pe un an. Ce inseamna sa faci investitii eficiente, sa te bazezi pe flerul si profesionalismul unor experti-eroi precum talpan, petrea, oprea, lakatos si altii!!! Traiasca armata rosie romana care avanseaza incet dar sigur spre ocuparea sportului si fotbalului romanesc, renationalizarea firmelor private din sport, eliminarea capitalismului salbatic si revenirea in epoca de aur!!!! PS pentru autistii care continua sa faca afirmatii penibile cu inchirierea terenurilor si facilitatilor din Ghencea!!ha, ha, ha!!! cine se duce sa plateasca pentru ruinele alea si chiar daca s-ar lua bani de la piscina, sali, terenuri, de ce sa fie deturnate spre fotbal si sa nu ramana la innot, polo, gimnastica, scrima, sumo (petrea campion!), golitul paharelor (bumbescu si iovan), cersetorie profesionista (lakatos).

Vezi toate comentariile (31)
Comentează