FOTBAL  »  LIGA 2  »  CHINDIA

3000 de oameni au asistat la succesul celor de la Chindia cu Academica Clinceni

Articol de - Publicat luni, 06 martie 2017 10:25

Chindia s-a impus clar la debutul în noul sezon după o victorie cu 3-1 obţinută acasă, pe stadionul Eugen Popescu, în prezenţa a circa 3000 de spectatori, în meciul cu FC Academica Clinceni.

În lipsa lui Cristi Cherchez, principala armă ofensivă a gazdelor, rolul de realizator a fost preluat de mijlocaşul Georgian Honciu. Acesta a reuşit o dublă, în minutele 16 şi 62, contribuind decisiv la succesul formaţiei antrenate de Nicu Croitoru.

Între cele două reuşite ale lui Honciu s-a intercalat şi golul lui Neguţ, un alt jucător obişnuit cu golul la Chindia.

Dealtfel, din cele 30 de goluri marcate în acest campionat de Chindia, trio-ul Cherchez- Neguţ-Honciu are nu mai puţin de 29 (!!!) " Nu abandonăm lupta. Dacă traversăm cu bine primele etape, iar jocul rezultatelor ne este favorabil, putem încă spera la primele locuri", a anunţat preşedintele dâmboviţenilor, Marcel Ghergu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează